NOV RAZPIS ZA DIREKTORJA HOTELA DELFIN: Od šestih prijavljenih kandidatov vsi neustrezni, tudi Simonovič?

Izola

Nadzorni svet izolskega Hotela Delfin je v več medijih objavil razpis za direktorja za naslednje štiriletno obdobje. Od kandidatov se zahteva univerzitetno izobrazbo ekonomske, pravne ali druge družboslovne smeri, najmanj pet let delovnih izkušenj na vodilnem delovnem mestu in znanje najmanj enega tujega jezika. Rok za prijavo je 20 dni.

Od kandidatov pričakujejo predložitev programa razvoja družbe Hotel Delfin za naslednja štiri leta, usmerjenost k poslovnim rezultatom, organizacijske in vodstvene sposobnosti ter pozitiven odnos do generacije tretjega življenjskega obdobja, še izhaja iz razpisa.

Trizvezdični Hotel Delfin v lasti Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS) ima 219 sob ob morju, v neposredni bližini izolske marine.

Dosedanja direktorica hotela Nina Golob, ki je hotel vodila devet let, je februarja predčasno nepreklicno odstopila. Nadzorniki Hotela Delfin so nato marca objavili prvi razpis za izpraznjeno direktorsko mesto. Nanj se je prijavilo šest kandidatov, a po odločitvi nadzornega sveta nobena kandidatura ni bila ustrezna.

Čeprav tega ni potrdil, naj bi bil v igri za direktorski položaj tudi poslanec DeSUS Branko Simonovič, ki na prihajajočih državnozborskih volitvah sicer kandidira za stranko Naša dežela, v preteklosti pa je tudi sam vodil Hotel Delfin.

Pred dnevi na naše vprašanje, ali se je prijavil za direktorsko mesto, ni dal jasnega odgovora. Je pa povedal, da je "spisal program". Njegov odgovor na današnje vprašanje, ali je pripravljen sedaj razkriti za javnost kaj več glede morebitne prijave, še čakamo in ga bomo objavili takoj, ko ga prejmemo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija