NOV LASTNIK, TAKOJ DRAŽJE PARKIRANJE! Boste še uporabljali garažno hišo na Fornačah? (ANKETA)

Piran

Pisali smo že o novem lastniku garažne hiše na Fornačah, ki je tudi vpeljal prve spremembe - cene urnega in dnevnega parkiranja so se tam podražile. Z družbe ZR Invest, ustanoviteljice podjetja PH Amfora, ki je od banke Intesa Sanpaolo kupilo garažno hišo, pa nam še vedno niso odgovorili, kakšne spremembe vse načrtujejo.

Kot so nam v petek zatrdili v ljubljanskem podjetju ZR Invest, informacije, da bi njihovo podjetje od banke Intesa Sanpaolo kupilo garažno hišo na Fornačah, ne držijo. Se je pa nato izkazalo, da je garažno hišo kupilo podjetje PH Amfora, katerega ustanovitelj je prav ZR Invest.

Zato smo se z vprašanji, kdaj je bil posel sklenjen in za kolikšen znesek ter kakšne načrte ima podjetje PH Amfora z garažno hišo, v ponedeljek še enkrat obrnili na ZR invest oziroma Gradbeni inštitut ZRMK, ki tako kot podjetje PH Amfora domuje na istem ljubljanskem naslovu. Odgovorov nismo prejeli.

Neodgovorjeno je zato ostalo tudi vprašanje, kako to, da so se podražile cene urnega (z 1,70 na 1,90 evra) in dnevnega parkiranja (s 17 na 19 evrov) ter ali uporabniki lahko pričakujejo še kakšne spremembe.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija