PODROBNOSTI KRVAVE TRAGEDIJE V MARIBORU: Osumljenka, ki je zabodla partnerja, naj bi bila noseča (FOTO)

Kronika

Mariborski kriminalisti obravnavajo sum kaznivega dejanja uboja, ki naj bi se zgodil v nedeljo pozno zvečer na Studencih v Mariboru. Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, so odvzeli prostost 31-letni ženski, ki naj bi se znesla nad 36-letnim moškim.

Hiša, v kateri sta stanovala partnerja. Foto: Portal Mariborinfo

Moškega, ki ni kazal znakov življenja, so policisti našli potem, ko so bili nekaj pred 23. uro obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo. Pozneje so zaradi suma storitve kaznivega dejanja uboja pridržali 31-letnico, po doslej zbranih obvestilih in na podlagi ogleda pa so ugotovili, da je bil moški pred tem poškodovan na drugem kraju, ki so ga medtem zavarovali.

Ogled kraja dogodka, ki se ga je udeležila mariborska dežurna državna tožilka, je vodil dežurni preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča v Mariboru, na policiji pa bodo več informacij predstavili v torek.

Spletni Večer medtem poroča, da naj bi šlo za zakonska partnerja, ki sta se sprla v pritličju stanovanjske hiše, pri čemer naj bi ženska pograbila nož in z njim zabodla moškega. Ranila ga je v prsni koš, a naj bi moški še zmogel zbrati toliko moči, da je sedel v avto, nato pa naj bi med vožnjo umrl.

"Vozilo so policisti našli v bližini kraja kaznivega dejanja, na Studencih, v njem pa 36-letnika, ki ni kazal znakov življenja," je Večer prenašal izjavo tiskovne predstavnice mariborske policijske uprave Anite Kovačič Čelofiga. V bližini kraja, kjer se je omenjeni moški zaletel z vozilom, se je nahajala tudi osumljenka. Namenjen naj bi bil prav v mariborski Univerzitetni klinični center

Na tragedijo spominjajo še ostanki policijskega traku. Foto: Portal Mariborinfo

Par v pričakovanju dojenčka

Par, šlo naj bi za Anjo R. in Luzlima B., naj bi že imel enega predšolskega otroka, ženska, ki naj bi moškega zabodla, pa naj bi bila noseča, še poroča Večer. 

Motiv zločina še ni znan, je pa tragičen dogodek presenetil tudi sosednje stanovalce. Za Večer so dejali, da niso vedeli za nesoglasja med partnerjema, ter da sta se "bolj kot med sabo prepirala s sosedi, zaradi nerešenih razmerij z etažno lastnino in uporabo sicer občinskega zemljišča". 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
SkateBordKite |  30 .05. 2022 ob  12: 18
-4
Še hujše bo. Samo da narod izve v kakšni matrici živimo že vsa ta leta! Kaj vse so nas nalagali..kaj vse so nam zamolčali..kaj vse so nam skrivali! Med ostalim je tudi resnica o cepivih btw.
To bo se grave folk.
Pripravite se psihično ker to bojo zmogli le najbolj močni