NOOK BAR PRAZNUJE: Ne zamudite še enega vrhunskega večera ob njihovi 2. obletnici

Koper

Po dveh napornih letih bitke z epidemijo covid-19 vas v Nook Baru z veseljem in ponosom vabijo na 2. obletnico, ki bo potekala v petek, 20. maja, od 19. ure dalje. Ob klepetu in dobri glasbi boste v sproščenem vzdušju lahko nazdravili in kaj prigriznili, medtem ko vas bo glasbenica Marinela ob spremljavi akustične kitare popeljala skozi raznolik glasbeni svet domačih in tujih skladb.

Pridružite se eleganci in udobju v mestnem središču! 

Moderno oblikovan Nook Bar vabi na ekskluzivno doživetje okusov v vrhunskem ambientu in prijetni družbi, s sveže pripravljenimi prigrizki, fantastično kavo, slastnimi sladicami ter raznoliko ponudbo koktejlov, skrbno izbranih vin in še mnogih drugih cenjenih pijač. Prestižno udobje in prečudovit razgled s teraso v neposredni bližini morja ter luksuznih plovil nudi določeno mero zasebnosti in sproščenosti. Z odlično postrežbo vam bodo zagotovo polepšali vsak dan.

V Nook baru se boste odpočili in sprostili, saj se njihovi terasi nahajata v koprski marini, daleč od mestnega vrveža in ceste.

Ob vsaki alkoholni pijači dobite sveže pripravljen slasten prigrizek, brezplačno parkirišče pa se nahaja ob sami terasi lokala v Marini Koper.

Še posebej priporočajo, da poskusite njihov hišni koktejl "AL MONDO". Nikakor pa ne smete zamuditi letošnjega hita – ZODIAC spritza. V široki paleti boste lahko izbrali vašemu horoskopskemu znamenju primernega.

Nook Bar ponuja tudi najem lokala za praznovanja in poslovne zabave, kot so poslovna srečanja, zaključene družbe, osebna praznovanja ter ostale dogodke. 

Nook Bar poskrbi za postrežbo na lokaciji vašega podjetja ali druge poslovne enote. Po dogovoru uredijo postrežbo na otvoritvah, uradnih podelitvah in ostalih poslovnih dogodkih. Vsak dogodek ima na voljo pogled na morje neposredno s terase, kar doda neprecenljivo noto vsakemu druženju. Po želji poskrbijo za dekoracijo, glasbo ter seveda pijačo in hrano z možnostjo cateringa.

Hkrati vas vabijo na Caprisov koncert 2022 in URADNI AFTER PARTY v NOOK BAR, 10. junija, kjer bodo poskrbeli za nepozabno vzdušje in zabavo vse do 4. ure zjutraj. Lepo vabljeni!

Za rezervacijo mize pišite na: nookbarkoper@gmail.com ali jih pokličite na 069 740 753.

Spremljajte jih na Instagramu: @nookbarkoper