NOGOMETNI KLUB VPLETEN V SEKS ŠKANDAL: Nogometaši posneti med spolnim odnosom z golim dekletom

Svet

Belgijski nogometni klub Espoir Minerois je vpleten v seks škandal, potem ko je v javnost pricurljal posnetek spolnih odnosov njegovih nogometašev z golim dekletom. Na eksplicitnem posnetku, ki že nekaj dni kroži po družbenih omrežjih, se dekle sprva plazi po tleh klubske kavarne, nato pa na mizi za masažo seksa z enim od nogometašev, piše index.hr.

Po informacijah belgijskih medijev, je videoposnetek prejšnji mesec po treningu posnel eden od nogometašev tega amaterskega kluba. Na enem od posnetkov dekle z nogometaši sedi za barskim pultom, na drugem pa se plazi po tleh in seksa z enim od nogometnih igralcev. 

Po najnovejših informacijah je bila zaradi posnetkov uvedena policijska preiskava, saj je mati dekleta izjavila, da je bila njena hči pod vplivom alkohola in prepovedanih drog. "Obstajajo dokazi, da moja hči ni bila v normalnem stanju. Hočem, da zadeva konča na sodišču in da se razjasni. Menim, da je v ozadju še več tega, česar oni ne želijo razkriti," je povedala.

Eden izmed nogometašev je priznal, da so "stvari šle predaleč", a da je dekle z njimi bilo zavedno in po lastni voljni.

Belgijske oblasti so medtem že pričele s preiskavo. "Trenutno vemo, da je pri zadevi sodelovalo nekaj igralcev, ne vemo pa natančno, kaj se je dogajalo. Raziskali bomo to zgodbo, ki je že sedaj škandalozna," je povedal predstavnik oblasti. Podobno izjavo za javnost je sicer posredoval tudi predsednik nogometnega kluba Joseph Gaillard, še piše hrvaški portal.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija