NOČNI PRIPETLJAJ V TUNELU MARKOVEC: Zakaj so po voznem pasu potiskali vozilo?

Kronika

Včeraj ob 23.10 so policisti dobili obvestilo, da iz tunela proti Izoli potiskajo vozilo po voznem pasu. Policisti so ugotovili, da je to res. Osebnemu avtomobilu VW Golf IV, ljubljanske registracije, so odvzeli registrske tablice, ker je registracija potekla pred dvema mesecema. 25-letni voznik je vozilo potiskal, ker mu je zmanjkalo goriva. Izdali so mu plačilni nalog.

Včeraj ob 10.16 se je pri Sv. Antonu zgodila prometna nesreča. Povzročil jo je voznik tovornega vozila iz okolice Kopra, ko je z vzvratno vožnjo z vozilom v ostrem nepreglednem ovinku in na zoženem delu ceste ogrozil varnost voznika motornega kolesa, prav tako iz okolice Kopra. Motorist je padel in se lažje poškodoval, zato so ga odpeljali v izolsko bolnišnico. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

Zaseg vozil

V Šembijah so ustavili 38-letnega domačina, ki je vozil odjavljen osebni avto, sam pa ne poseduje vozniškega dovoljenja. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,00 mg/l, odrejen strokovni pregled za mamila pa je odklonil. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Pri Kopru so policisti ustavili tovorno vozilo. Vozniku, 30-letnemu državljanu Madžarske, je preteklo vozniško dovoljenje za C kategorijo, zato so mu vozilo zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

V Portorožu na delu vlomilci

V Portorožu je nekdo vlomil v montažni objekt gostinskega lokala (jurček) in iz njega ukradel denarnico z gotovino in nekaj alkoholnih pijač.

V Portorožu je nekdo vlomil v hišo, kjer je iz prostora v prenovi ukradel tiskalnik in računalnik. Škode je za 200 evrov.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 20 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško. Po enotah so obravnavali PPIU Koper 10 oseb, PP Ilirska Bistrica in PP Kozina po štiri in PP Koper dve. Ena oseba je zaprosila za mednarodno zaščito, ena je že bila vrnjena na Hrvaško, drugi bodo vračani danes oz. po zaključkih postopkov.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija