NOČNA 'ATRAKCIJA' V PORTOROŠKEM HOTELU: Odvrgel oblačila in hodil nag, nato pa neprijetno presenetil še lastnike vozil

Kronika

Danes ob 4. uri zjutraj se je moški v portoroškem hotelu slekel in hodil nag po hotelu, zatem pa še uriniral po parkiranih vozilih pred hotelom, so sporočili s koprske policijske uprave. Policisti so mu izdali plačilni nalog.  

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 49 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 128 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri vlome in štiri tatvine, zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v šestih primerih.

Na Pristaniški v Kopru je varnostnik na kraju zadržal 46-letnika, ki je iz trgovine ukradel več artiklov. Sledi kazenska ovadba. V Rakovem Škocjanu je nekdo vlomil v osebni avtomobil in iz denarnice ukradel gotovino. V Pobegih je nekdo vstopil v hišo. Pregledal je vse prostore in odnesel več kosov zlatnine.

Dopoldan je radar pri Senožečah izmeril hitrost vozilu 180 km/h. 63-letnemu vozniku so izdali plačilni nalog.

Ob 1. uri so policisti na počivališču Ravne kontrolirali tovorno vozilo, ki ga je vozil 26-letnik. Odvzeli so registrske tablice zaradi poteka prometnega dovoljenja. Ugotovili so tudi nepravilno naložen tovor, voznik pa ni imel pri sebi listin (prometno in vozniško dovoljenje). Vozilo so izločili iz prometa in izdali plačilni nalog za kršitve.

Ob 4.54 je policiste poklical voznik in prijavil, da je na cesti od Ribnice proti Divači zaviral zaradi divjadi na cesti, ko mu je v zadnji del vozila trčil voznik osebnega avtomobila, zatem pa odpeljal naprej. Povedal je podatke o vozilu. Policisti so pričeli z iskanjem in pobeglega voznika izsledili na Železniški postaji Kozina. 51-letniku je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,73 mg/l, odrejen mu je bil strokovni pregled. Ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu vozilo zasegli. Sledi ukrep po zbranih vseh obvestilih in zaključenih postopkih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija