NOČNA AKCIJA PRIMORSKIH POLICISTOV: Pred patruljo bežal z veliko hitrostjo, ustavili so ga šele v Štanjelu

Kronika

Ponoči ob 23.40 so policisti v Štanjelu ustavili 39-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je v alkotester napihal kar 0.98 mg/l. Patrulja je voznika pred tem zaustavljala že pri odcepu za Spodnjo Branico, vendar je z veliko hitrostjo nadaljeval z vožnjo proti Braniku in se zaustavil šele po večkratnih zvočnih in svetlobnih znakih zasledujočega policijskega vozila. Sledi mu obdolžilni predlog, izdali pa so mu tudi plačilni nalog.

Fotografiji sta simbolični. 

V Pradah so policisti zasegli osebni avto domačinu, ki mu je vozniško dovoljenje preteklo že leta 2016. Sledi mu obdolžilni predlog.

Včeraj ob 18. uri je v Postojni 33-letni domačin vozil osebni avtomobil po Tržaški cesti, ko je z levim vzvratnim ogledalom trčil v desno vzvratno ogledalo parkiranega osebnega avtomobila. Povzročitelj je napihal 0,79 mg/l alkohola. Sledi mu obdolžilni predlog.

Kraja v Portorožu

Včeraj popoldan sta dva mlajša moška, stara med 25 in 30 let, v prodajalni v Portorožu izkoristila nepazljivost zaposlenega in ukradla dvoja sončna očala znamke Tom Ford, model 677 in 624. Očala so vredna 270 in 370 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija