NOČEN ROP V BLIŽINI IGRALNICE: Skrival se je v grmovju in ji prestregel pot, drugi prišel izza njenega hrbta

Kronika

Danes ob 00.36 so policisti bili obveščeni o roparski tatvini 47-letne ženske v Novi Gorici, med Vojkovo cesto in Kidričevo ulico.

Fotografija je simbolična. 

Policisti Policijske postaje (PP) Nova Gorica so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je oškodovanka peš hodila po Vojkovi cesti v smeri ene od novogoriških igralnic v središču mesta. Na poti je do občanke pristopil neznanec, ki se je skrival v grmovju in od nje zahteval denarnico. Prav tako je v tistem trenutku izza njenega hrbta pristopil še drugi neznani storilec, ki je ob sebi imel kolo in ji z uporabo sile z leve rame iztrgal torbico. V njej je imela poleg gotovine tudi mobilni telefon, bonitetne kartice in druge predmete. Storilca sta po storjenem kaznivem dejanju s kolesom in ukradenimi predmeti zbežala v smeri Kidričeve ulice, nato pa se je za njima izgubila vsakršna sled.

Oškodovanka med kaznivim dejanjem na srečo ni utrpela telesnih poškodb. Neznana storilca kljub številnim izvedenim aktivnostim policije še nista bila izsledena. S tem dejanjem sta nepridiprava oškodovanki povzročila za nekaj sto evrov materialne škode.

O varnostnem dogodku je policija obvestila tudi preiskovalna sodnico in okrožno državno tožilko v Novi Gorici. Policisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin.

Policisti PP Nova Gorica pozivajo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi lahko nudili koristne informacije glede ropa oz. obeh storilcev, da se zglasijo na PP Nova Gorica ali na najbližji policijski postaji oziroma pokličejo na intervencijsko številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija