NISTA VEČ SAMO "PRIJATELJA"? Je med njima po dolgih letih ponovno preskočila iskrica?

Svet

Jennifer Aniston in David Schwimmer naj bi se zadnje čase pogosto družila. Jen bi mu naj pripravljaja romantične večerje in govori se, da se je romanca po dolgih letih končno razplamtela. 52-letna Jennifer Aniston in 54-letni David Schwimmer sta po snemanju kultne nanizanke "Prijatelji" ostala v dobrih odnosih.

Čeprav Jen in David nista bila nikoli v zvezi, je bilo vsem na snemanju jasno, da med njima obstajala močna privlačnost.

"V nekem trenutku sva oba nekaj začutila, a eden od naju je bil vedno v zvezi, zato te meje nisva nikoli prestopila. To smo spoštovali," je takrat dejal David.

Vso medsebojno privlačnost in naklonjenost naj bi tako prenesla v ljubezensko razmerje svojih likov.

Po snemanju nove epizode "Ponovnega srečanja", ki je bila na malih zaslonih predvajana letos, so začele krožiti govorice, da sta priljubljena igralca končno skupaj tudi v resničnem življenju. Na snemanju naj bi iskrica ponovno preskočila, spomin na preteklost pa pri obeh vzbudil občutke, ki sta jih morala pred davnimi leti zatreti.

Takoj po snemanju sta si začela dopisovati, prejšnji mesec pa je David odletel iz svojega doma v New Yorku k Jen v Los Angeles. David naj bi sedaj veliko časa preživel z Jennifer.

Številni oboževalci na družabnih omrežjih delijo ljubezenske prizore iz Prijateljev in trdijo, da sta igralca v zvezi, poroča 24sata. 

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija