"NIKOLI VEČ NIČ OD ADIDASA": Janša ne bo več 'trenirkar'

Slovenija

Janez Janša z novim tvitom spet buri duhove. Na članek o prebujenski (angl. woke) kampanji podjetja Adidas, ki oglašuje ženske kopalke z moškimi modeli, se je odzval s tvitom: "Nikoli več nič od Adidasa." Janša je že večkrat izrazil svoje nestrinjanje z vsiljevanjem LGBT ideologije, s svojo najnovejšo odločitvijo, da ne bo več nosil Adidasove trenirke, pa bo zagotovo vzbudil veliko negodovanje na levi strani političnega pola.

Fotomontaža

Predsednika največje opozicijske stranke SDS je zmotilo dejstvo, da se je nemški izdelovalec športnih oblačil in opreme Adidas odločil ženske enodelne kopalke iz svoje nove kolekcije oglaševati kar z moškimi modeli. Kot navaja nova24tv.si, je sporočilo teh Adidasovih kopalk: "Vsi smo edinstveni, vendar nas vse povezuje ljubezen." 

Kolekcija Adidas x Rich Mnisi Pride naj bi predstavljala del njihovih prizadevanj za počastitev skupnosti LGBTQIA+, skupaj z njihovim partnerjem Global Purpose. Podjetje sicer ni jasno napisalo, da gre za ženske kopalke, gre pa za model, ki ga običajno nosijo ženske.

Janša, ki je že večkrat izrazil svoje nestrinjanje z vsiljevanjem LGBT ideologije zlasti v izobraževalnih institucijah, bo s svojo odločitvijo, da ne bo več nosil Adidasove trenirke, zagotovo vzbudil veliko negodovanje na levi strani političnega pola.

Če je bila doslej zelo majhna možnost, da bi Janšo sploh kdaj videli v Gopnik opravi, je po tej njegovi javni objavi, da se bo odpovedal Adidasu, ta verjetnost nična. Glede na to, kako goreče podpira vojaško intervencijo v Ukrajini in odklanja vsako možnost mirovnih pogajanj, pa bo odslej njegovo nasprotovanje ruskim trendom še toliko večje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  21 .05. 2023 ob  13: 26
Čisto prav ima! Ta woke je ena velika svinjarija in vsiljevanje te ostudne agende.
joe jaxson |  20 .05. 2023 ob  11: 17
bolanko !
kokodek |  20 .05. 2023 ob  07: 05
nisem znal, da je tudi Janša trenirkar