NIKJER NIKOGAR, PA VSEENO PRIDE DO PROMETNE NESREČE: Sredi noči v Portorožu zapeljal na robnik in se zvrnil

Kronika

Ponoči, ob 4.30, se je v Portorožu zgodila prometna nesreča, v kateri je bila udeležena le ena oseba. 22-letnik je z mopedom zaradi napačne strani vožnje zapeljal na robnik in padel. Alkotest mu je pokazal 0,71 mg/l. Odredili so mu pridržanje, sledi pa mu še obdolžilni predlog, so sporočili koprski policisti.

V vasi Jasen pri Ilirski Bistrici je včeraj ob 19.20 zagorel objekt. Prvi podatki kažejo, da je zagorelo ostrešje hleva zaradi samovžiga sena. Gasilci so požar pogasili, ogled bodo kriminalisti opravili danes.

V Kortah je nekdo z dvorišča hiše ukradel skuter Gilera Runner 125 ccm, reg. KPJ2-08, črne barve z dodatki rumene in rdeče, na bokih pa ima rumeno-rdeč znak v obliki ognja. Skuter, letnika 1999, je vreden tisoč evrov. Zaklenjen je bil v krmilu in disku, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Ilegalne migracije

Policisti so včeraj dopoldan v naselju Golac prijeli osem državljanov Pakistana, v Kuteževem so popoldan prijeli državljana Alžirije, zvečer so pri Šmarju prijeli pet oseb (državljana Iraka in štiri državljane Irana), danes zjutraj pa so v Račicah prijeli še dva državljana Egipta.

Včeraj ob 19. uri je bil v vasi Velika Bukovica opažen osebni avto Škoda octavia combi, ljubljanskih registrskih številk, v katerega je vstopilo več oseb. Policisti so vozilo ustavili pri Kozini. Voznik je bil 35-letni državljan Sirije, z urejenimi dokumenti v Nemčiji, poleg njega pa sta bila še dva državljana Sirije, ki sta prišla v Slovenijo ilegalno. Vsi policijski postopki še potekajo, so še sporočili s koprske policijske uprave.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija