NIČ VEČ TEORIJA ZAROTE, RES OBSTAJA ČIP: Zazna okužbo tudi pri tistih, ki ne kažejo simptomov

Svet

Ameriška Agencija za napredne obrambne projekte (darpa), ki je del Pentagona, je po poročanju televizije CBS razvila poseben mikročip, ki se ga vstavi človeku pod kožo in lahko zazna prisotnost novega koronavirusa oziroma covida-19 tudi pri nekom, ki ne kaže simptomov.

Čip je v zelenem želeju, ki se ga da človeku pod kožo, in ob prisotnosti koronavirusa sproži poseben senzor. Poleg tega je darpa razvila še poseben filter, ki lahko virus odstrani iz krvi, ko se bolnika priklopi na dializni aparat.

Znanstveniki darpe so se začeli proti koronavirusu boriti po okužbi, ki je zajela letalonosilko Theodore Roosevelt, kjer je zbolelo več kot 1200 mornarjev. Po uspešnem razvoju mikročipa in filtra sedaj delajo tudi na cepivu, ki bi bilo sposobno onemogočiti prav vse koronaviruse, in raziskujejo načine, kako lahko telo samo pospešeno proizvaja protitelesa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ojoj |  13 .04. 2021 ob  11: 45
11
@td, cisto preprosto, na zacetku bo opravljal to funcijo potem se bo nadgjajeval postopoma. Kot vsaka svar do sedaj, prvo priporocilo pol obveza, stekaš? Lp
td |  13 .04. 2021 ob  09: 47
Kako pa odstrani virus, če je ta postal del celic?