NI VSE V DOLŽINI, NEKAJ JE TUDI V VIŠINI: Toliko morata biti visoka moški in ženska za idealno zvezo

Trendi

Strokovnjaki so izračunali, koliko znaša idealna razlika v višini med partnerjema. Številne raziskave so pokazale, da je najbolj optimalno, če je med partnerjema za pol glave razlike. Prav tako je idealno, če je moški od svoje partnerice višji za okrog deset centimetrov, saj lahko njena glava med objemom lepo počiva na njegovih ramenih.

Pri tem so raziskovalci opazili ponavljajoč kliše: moški imajo na splošno raje nižje ženske, ženske pa 'padajo' na visoke moške. Po anketi, opravljeni na nekem portalu, 51 odstotkov moških (vsak drugi) želi partnerko, visoko med 160 in 170 cm. Polovica žensk želi moškega, visokega med 180 in 190 cm

Majhna uteha za višje ali nižje je, da 50 odstotkov anketiranih smatra ljudi izven omenjenih 'idealnih mer' za privlačne. Ženske, visoke do 180 cm, imajo 'šanse' pri 36 odstotkih moških, 10 odstotkom moških pa so še višje ženske še privlačnejše. 7 odstotkov žensk si želi moškega, višjega od 190 cm, kar 43 odstotkov žensk pa ne bi imelo nič proti zvezi z moškim, nižjim od 180 cm.

Moški so občutljivi na ženske, ki so enako visoke kot oni ali višje od njih, je še razkrila anketa. Večina manekenk, višjih od 180 cm, nima 'šans' pri moškem, visokem okrog 175 cm, še kažejo ugotovitve.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija