NI MOGEL VEČ HODITI PO STOPNICAH: Zanj so poiskali inovativno rešitev (VIDEO)

Svet

Labradorec Jack ima zdravstveno težavo, zaradi katere ne more več rotirati bokov. Pri petnajstih letih je pes še vedno izjemno navezan na svojo družino, a njegova vitalnost se počasi zmanjšuje. Zato so se lastniki dvonadstropne hiše, kjer živi Jack, odločili zgraditi dvigalo, ki bi mu omogočilo enostavno premikanje po hiši brez dodatnega napora.

Staranje prinaša omejitve pri telesnih sposobnostih psov. Gibljivost se spreminja, vid pa postaja meglen. Kljub temu lahko s primernimi strategijami omilimo morebitne neprijetne dogodke. Takšne inovacije, kot je dvigalo, služijo kot zgled, vreden posnemanja. Čeprav dvigalo ne deluje samodejno, je še vedno izjemno priročen način za prevažanje Jacka po hiši.

@loganmend624 Best boy????. #labrador #doggo #PlutoTVIsFree #elevator ♬ Funny Song

Skrbnica Logan Mendicino je na svojem družbenem omrežju delila posnetek, na katerem Jack uporablja dvigalo in prejela številne odzive. Takšne zgodbe navdihujejo in vzpodbujajo. Čeprav živali ne morejo komunicirati verbalno, pa njihova telesna govorica izraža veliko. Prijaznost, ki jo ljudje izkazujejo živalim, je vir navdiha za vse nas.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija