"NEZRELA IN NEVARNA POTEZA": Zakonca skočila z vlaka, potem ko sta ugotovila, da sta zamudila postajo

Kronika

Potem ko sta ugotovila, da sta zamudila postajo v Vijačanih, kjer naj bi izstopila, sta se mož in žena iz Srbije odločila, da skočita z vlaka na relaciji DobojBanja Luka. Ženska se je lažje poškodovala, mož jo je odnesel brez poškodb.

"Gre za poročen par srednjih let iz Srbije. Najprej je mož, ko je zapuščal postajo v Peulićih, skočil z vlaka in rekel ženi, naj skoči še ona. Sprevodnik ju je poskušal ustaviti, a zaman. Njuna poteza je bila nezrela in tudi nevarna," je za medij Nezavisne novine povedal vir.

Železnice Republike Srbske so potrdile, da bi moral par oditi v Vijačane in da sta se za skok odločila, ko sta ugotovila, da sta zamudila postajo.

"V trenutku, ko je vlak odhajal iz Peulića, je najprej skočil moški in rekel ženi, naj pohiti. Ko je skočila, si je zvila nogo," so pojasnili.

Žensko so z reševalnim vozilom takoj prepeljali v bolnišnico, kjer so ji nudili zdravniško pomoč. Par naj bi obžaloval dejanje in dejal, da sta mislila, da ne bo nobenih posledic, saj se je vlak premikal počasi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija