NEŽNO RAZSTRUPITE TELO IN DUHA OB MORJU: V Hotelih LifeClass Portorož znajo poskrbeti za vaše razvajanje

Piran

Februar je mesec, ko se prileže razstrupitev telesa in duha. Zdrava mediteranska hrana, sončni žarki, ki navkljub nižjim temperaturam pogumno kukajo izza oblakov, dolgi sprehodi ob morju. V Hotelih LifeClass Portorož znajo poskrbeti za razvajanje po napornem tednu v službi ali zgolj za lepši dan.

Za razstrupitev telesa in duha dobro dene savnanje. V Sauna Parku Term Portorož se na 1.000 m² površin nahaja 7 različnih vrst savn, ledena jama, Kneipp potočki, tepidarij in masažni bazen. Tu boste našli tudi posebnost – solno savno, ki je bogata z nerafinirano soljo iz Sečoveljskih solin. Pred savnanjem se natrite z njo po telesu in koža bo mehka in voljna.

Bi se vam prilegla še masaža? V Thalasso centru izvajajo masaže s petimi naravnimi elementi, ki temeljijo na stoletja dolgi thalasso tradiciji, nadvse sproščujoče pa so tudi njihove ajurvedske masaže s toplim oljem.

Če si želite izgubiti kakšen kilogram, je zdrava mediteranska hrana odlična izbira. V Istrian bistro & Tapas baru vam z veseljem postrežejo z lokalno obarvanimi jedmi, pripravljenimi pretežno iz sezonskih sestavin, "istrskimi tapasi", slastnimi rižotami in ribjimi specialitetami, bogatimi z zdravimi, nenasičenimi kislinami ter beljakovinami.  

Zakaj ne bi končno naredili nekaj zase?

www.lifeclass.net 05 692 90 01 wellness@lifeclass.net