NEZNANEC JO JE PROSIL, NAJ SE MED DOJENJEM POKRIJE: Takšnega odgovora ni pričakoval! (FOTO)

Trendi

Na Facebooku se je razširila fotografija Melanie Dudley, ki s pokrito glavo doji svojega otroka. Neznani moški je namreč Melanie prosil, naj se pokrije, medtem ko doji.

Objavo je na Facebooku objavila družinska prijateljica Carol Lockwood. Fotografijo je objavila z dovoljenjem družine in dodala, da se je za to odločila, ker se je naveličala, da se ženske sramujejo dojenja v javnosti.

Melanie je situacijo komentirala za Yahoo Lifestyle. "Z družino sem bila na počitnicah in moški me je prosil, naj se med dojenjem pokrijem. Med dojenjem sem običajno diskretna, vendar smo sedeli v zadnjem delu restavracije. Imela sem otroško odejico, vendar je bilo zelo vroče tisti dan in moj dojenček se je potil. Rekla sem si, saj sem na dopustu in bom tole slekla," je povedala Melanie.

A friend’s daughter-in-law was told to “cover up” while feeding her baby, so she did!???? I’ve never met her, but I think...

Objavil/a Carol Lockwood dne Ponedeljek, 30. julij 2018

Dodala je, da jo je prošnja za trenutek osupnila, a je kmalu dobila idejo in prosila moža, naj ji poda odejico, s katero si je pokrila glavo.

Poudarila je tudi, da je prejela več negativnih komentarjev, a so ji ljudje večinoma pisali sporočila podpore. Nekateri so ji svetovali, naj v prihodnje doji na stranišču. "Moramo biti v oporo ženskam, ki želijo dojiti v javnosti, z odejo ali brez. Ženske samo naredijo, kar morajo narediti za svojega otroka. To nikomur ne škodi," je zaključila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
pinkopalinko |  27 .12. 2021 ob  16: 25
jaz sem na nabasanem mestnem busu v Džakarti, prestolnici muslimanske Indonezije, videl žensko, ki mirno doji otroka. Nobeden se ni vznemirjal, popolnoma naravno se jim je zdelo. Na liberalnem zahodu pa je dojenje izgleda nekaj sramotnega.
kokodek |  27 .12. 2021 ob  14: 29
bumbar ni bil dojen zatoje tak, haha
Zarja |  26 .12. 2021 ob  17: 23
Idiot !