NEZNANCI BRUTALNO NAPADLI PIRANSKEGA OBČINSKEGA SVETNIKA: Sredi noči vdrli v hišo in zahtevali denar

Kronika

V noči na nedeljo so neznanci vdrli v hišo v okolici Portoroža in zakonca, ki sta spala, prisilili, da jim povesta, kjer ima gotovino in druge vredne predmete. Oropali so znanega piranskega podjetnika in piranskega občinskega svetnika Sava Radića.

Kot so potrdili na koprski policijski upravi, so prijavo o ropu prejeli v noči na nedeljo ob 1.49. V hišo v okolici Portoroža naj bi medtem, ko sta zakonca spala, prišli neznani moški. Zakonca naj bi prisilili, da povesta, kje imata denar in druge vrednejše predmete. Z denarjem, zlatnino in mobilni telefoni naj bi nasilneži nato pobegnili. Policisti dogodek intenzivno preiskujejo, zato so bili danes zaradi interesa preiskave z informacijami skopi.

Žrtev kaznivega dejanja je bil znan piranski gradbinec in najstarejši piranski občinski svetnik Savo Radić. Njegova soproga je nekdanja piranska občinska svetnica stranke Slovenija za vedno, Jelena Radić. "Niti v filmu ne vidiš česa takega," je za naš portal o dogodku povedal Radić, a tudi on o podrobnostih ni želel govoriti. Kot je še dejal, je bila izkušnja zelo neprijetna.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija