NEZAŽELEN OBISK NA TURISTIČNI KMETIJI: Premamila jih je vsebina blagajne

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah posredovali v 31 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 149 klicev. Obravnavali so dve prometni nesreči, v katerih je nastala premoženjska škoda. Zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali štiri tatvine, dve poškodovanji tuje stvari ter dva vloma. Zaradi kršitve javnega reda in miru so intervenirali v petih primerih.

Sinoči ob 20.16 so postojnski policisti v Bujah obravnavali vlom v prostore turistične kmetije. Ugotovili so, da je neznanec vlomil v blagajno in od tam odtujil 300 evrov. Po končani policijski preiskavi bodo policisti napisali kazensko ovadbo.

Včeraj opoldne so koprski policisti v Čenturju ustavili voznika neregistriranega skuterja. Ker je 55-letnik vozil tudi brez vozniškega dovoljenja, so mu skuter zasegli, zoper njega pa podali obdolžilni predlog.

Na parkirnem prostoru pred hotelom Barbara v Fiesi je nekdo z ostrim predmetom namerno poškodoval osebno vozilo Citroen. Lastnik je oškodovan za približno 1000 evrov. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba.

Koprski policisti so včeraj ob 18.15 posredovali v zasebnem stanovanju v Šalari, kjer so sprli trije člani družine. Zaradi kršitve javnega reda in miru so policisti vsem trem izdali plačilni nalog.

Zvečer so policisti v Izoli dvema osebama zasegli manjšo količino prepovedane droge konoplja. Zoper oba bodo uvedli hitri postopek z odločbo.

Na območju PU Koper v zadnjih 24 urah policisti niso obravnavali nobene osebe, ki bi nedovoljeno prestopila državno mejo s Hrvaško.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija