NEZAVAROVANA SKOČILA "V SMRT": Napačno si je interpretirala inštruktorjev znak

Kronika

V Kolumbiji je prišlo do tragične nesreče, v kateri je med skokom z elastiko umrla mlada Mehičanka. Nezavarovana je skočila kar 40 metrov globoko, saj je mislila, da je znak, ki ga je inštruktor pokazal njenemu fantu, namenjen njej.

25-letna Yecenia Morales Gomez se je s fantom odpravila na adrenalinsko doživetje. Oba sta se v skoku z elastiko želela preizkusiti prvič. Ob vsej evforiji Mehičanka ni opazila, da ni ustrezno zavarovana. Ko sta s fantom stala na mostu, je imela na sebi le pas, ni pa bila zavarovana tudi z vrvjo. Njen fant je bil medtem že popolnoma opremljen in dobil znak, naj skoči. Namesto njega je v globino skočila Yecenia, saj je mislila, da je na vrsti ona.

Fotografija je simbolična.

Takoj po tragični nesreči so ji pomoč nudili očividci in njen fant, ki se je med tekom do nje tudi sam poškodoval, vendar je bilo za mlado žensko žal že prepozno. Umrla naj bi že pred padcem zaradi zastoja srca.

Trenutno je v teku preiskava okoliščin nesreče. Pojavljajo se tudi špekulacije, da podjetje naj ne bi imelo dovoljenja za ponudbo skokov z elastiko, poroča Dailymail.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija