NEVERJETNA ZGODBA IZ ISTRE: Pes je štiri dni umiral v globoki jami

Istra

Minuli teden se je pri Rogovićih v Istri izgubil lovski pes. Našli so ga v 20-metrski jami, v kateri je na dežju preživel štiri noči. Poveljnik gasilcev iz Poreča, ki so sodelovali v reševalni akciji, se je odločil , da zaradi nevarnosti svojih mož ne bo poslal v luknjo. A s tem, da bi psa prepustili usodi, se ni strinjal eden od gasilcev. Na svojo pest je kasneje organiziral tvegano akcijo in rešil psa.

Zgodbo je na svojem Facebook profilu objavila Karla Bedžeti. Reševalna akcija se je začela v soboto okoli 19. ure, ko so gasilec Nenad Bedžeti in dva njegova kolega speleologa po dveh urah psa uspeli rešiti gotove smrti. Lastnik je bil presrečen in ganjen do solz.

Kot je dodala Bedžetijeva, je želela z objavo pokazati na dobroto ljudi, ki so sodelovali pri reševanju tega čudovitega lovskega psa. Čeprav so pri tem precej tvegali, so vsem pokazali, da je potrebno le malo volje, truda in časa, da lahko naredimo nekaj čudežnega.

Deli novico:

BRAVO GASILEC |  20 .09. 2017 ob  14: 32
in toplo deko za psička !!...

__________________________________

toda, v naslovu "logika" : če žival ali človek umira, na koncu pomeni, da tudi umre - sicer lahko trpi, tudi najhuje, vendar, če na koncu NE umre potem pomeni, da ni umiral - razen morda v prispodobi ( recimo : umiral od strahu in podobno ); ampak za takšna trplenja, kot jih je očitno trpel ta psiček, takšni heci v prispodobah niso ravno primerni !!... ; sewamnezdi ?!?
joj... |  20 .09. 2017 ob  14: 01
Res lepo še je dobrih ljudi..
Solzna |  20 .09. 2017 ob  13: 07
Vse čestitke! To so zame heroji. Upam da je s kužkom vse OK in že okreva
Bravo !!! |  20 .09. 2017 ob  12: 54
10
Spet so se izkazali,tisti ki jim je mar za živali.
IZOLANA |  20 .09. 2017 ob  12: 44
12
ZGODBA S SREČNIM KONCEM, POHVALNO.