NEVERJETNA SREČA 18-LETNICE: S prvo loterijsko srečko, ki si jo je kupila v življenju, zadela milijone

Svet

Juliette Lamour, 18-letnica iz mesta Sault Sainte Marie v kanadski provinci Ontario, je s prvo loterijsko srečko, ki si jo je kupila v življenju, zadela glavni dobitek v višini 48 milijonov kanadskih dolarjev, kar znaša nekaj več kot 33 milijonov evrov. S tem je postala najmlajša Kanadčanka, ki ji je uspelo osvojiti tako zajetno nagrado.

Juliette Lamour je po poročanju britanskega BBC dejala, da kljub nenadno pridobljenemu nepredstavljivemu bogastvu namerava ostati z nogami trdno na tleh.

Pojasnila je, da namerava dokončati študij medicine in postati zdravnica, kar bo sedaj lahko storila brez štipendije ali posojil, in dodala, da bo večino milijonskega glavnega dobitka "skrbno vložila" s pomočjo svojega očeta, ki ima izkušnje z upravljanjem financ.

Poleg tega pa del svojega bogastva namerava porabiti za potovanja, saj želi "spoznavati različne države ter preučevati njihovo zgodovino in kulturo". "Ko bom končala šolanje, bomo z družino izbrali celino in začeli raziskovati," je dejala Juliette.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija