NETFLIXOVA EKIPA BO SNEMALA LE KORAK STRAN: Tokrat so si za prizorišče novega filma izbrali ta slavni dvorec

Trst

Grad Miramar bo od 19. do 24. maja prizorišče snemanja novega Netflixovega filma z naslovom Lift. Dvorec bo zato takrat obiskovalcem na razpolago po spremenjenem urniku.

Furlanija - Julijska krajina je ponovno dobila potrditev, da je zaželena dežela za filmsko produkcijo, piše portal Friuli.it. Tokrat so eno od njenih znamenitosti, grad Miramar pri Trstu, izbrali za snemanje filma Lift (v prevodu Dvigalo), producenta Felixa Garyja.

V filmu nastopajo ameriški komik in igralec Kevin Hart, britanska igralka Gugu Mbatha-Raw in španska igralka Úrsule Corberó, ki je v Netflixovi seriji Money Heist zaigra enega od osrednjih likov Tokyo.

Snemanje novega filma se je sicer začelo na Severnem Irskem, nato se je ekipa ustavila v Benetkah, od 19. do 24. maja pa bo njihova lokacija v Miramaru. Urnik muzeja in parka se bo zato v tem času spremenil, in sicer bo poslopje 19., 20., 21., 23., in 24. maja od 14. ure zaprto za javnost, 22. maja bo odprto, a obiskovalci ne bodo mogli uporabljati tamkajšnjega parkirišča.

BONUS VIDEO: Je slovenski turizem dovolj inovativen?

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kush |  18 .05. 2022 ob  00: 00
A tega pa nisem vedu. Mi smo cel lajf ze govorili Miramare kot je original izgovorjava in kot je napisano
Andrej_pepi |  17 .05. 2022 ob  11: 24
Grad Miramar je pravilno slovensko ime za italiajanski "Castello Miramare".
Kush |  17 .05. 2022 ob  11: 21
-2
Kolikor jaz vem je Miramare in ne Miramar.
Dejte se malo potrudit novinarji dej. Sej ni težko. Phoztoshopirate slike in vam ne gre od rok, dajete simbolične slike in zdej pišete narobe ime.