NESREČNA SOBOTA ZA MOTORISTE NA PRIMORSKIH CESTAH: Trije poškodovani, enega odpeljali v klinični center

Kronika

Zjutraj, okoli 8.40, se je v Šalari pri Kopru zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena osebni avto in motor. Motorist se je v nesreči poškodoval, piše na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Dve prometni nesreči z udeležbo motoristov sta se zgodili tudi na območju Policijske uprave (PU) Nova Gorica.

Fotografiji sta simbolični.

Ob 11.33 so bili na PU Nova Gorica obveščeni o prometni nesreči III. kategorije pri naselju Podkraj v občini Ajdovščina. V njej se je predvidoma huje poškodoval 42-letni voznik motornega kolesa. Policisti so ugotovili, da je italijanski državljan med vožnjo v blagem desnem ovinku padel na levo stran in nato trčil v obcestno ograjo. Pri tem si je najverjetneje zlomil desno stegnenico. Po nudeni zdravniški oskrbi na kraju so ga reševalci z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico, so sporočili s PU Nova Gorica.

Ob 12.15 pa je prišlo do prometne nesreče v Godoviču. 70-letna voznica osebnega vozila je zapeljala z dvorišča ene od stanovanjskih hiš na glavno cesto, ravno ko je iz smeri Idrije proti Godoviču z večjo hitrostjo pripeljal 48-letni voznik motornega kolesa in s prednjim delom motorja trčil v levi prednji blatnik avtomobila. Po trčenju je 48-letnik padel po vozišču, motorno kolo pa je drselo še približno 50 metrov od mesta trčenja. V prometni nezgodi je bil motorist predvidoma huje poškodovan in je bil po nudeni zdravniški oskrbi na kraju s strani reševalcev odpeljan na nadaljnje zdravljenje v ljubljanski klinični center. V prometni nezgodi voznica ni bila poškodovana, so še sporočili novogoriški policisti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija