NESREČA V MATAVUNU: Zapeljal preko robnika in dvakrat trčil v betonsko oviro

Kronika

Včeraj ob 13.05 je prišlo do prometne nesreče v Matavunu. 68-letni voznik doma iz okolice Divače je v levem ovinku zapeljal desno preko robnika, zatem pa trčil v betonski obcestni zid. Od tam ga je odbilo levo, kjer je ponovno trčil v betonsko obcestno ograjo. V nesreči se je poškodoval, odpeljali so ga v izolsko bolnišnico. Odrejen je bil strokovni pregled.

Fotografija je simbolična.

Včeraj dopoldan so policisti v Portorožu ustavili 44-letnega voznika osebnega avtomobila. Vozilu je potekla registracija z marcem 2020, zato so mu bile odvzete registrske tablice in vozilo izločeno iz prometa.

Ob 13.34 je med Župančiči in Koštabono (zaselek Kortine) zagorel traktor. Ugotovljeno je bilo, da je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi - prišlo je do samovžiga pod armaturno ploščo. Traktor in škropilnica, ki sta bila priklopljena na traktor, sta zgorela v celoti. 48-letni voznik ni bil poškodovan.

V Bertokih je nekdo z ograjene kmetijske parcele ukradel motokultivator, vreden 2.000 evrov.

Ženska je včeraj popoldan prijavila, da je v Postojni večji pes napadel njenega psa. Policisti so ugotovili, da psa nista bila na povodcu in sta se prosto gibala, zatem pa sta se zagrabila med seboj. Večji pes je ugriznil manjšega. Obema lastnikoma je bil izdan plačilni nalog, za lastnika večjega psa iz Postojne pa bo podano tudi poročilo Veterinarski upravi RS (VURS).

Preko mejnega prehoda Jelšane je včeraj popoldan v Slovenijo z osebnim avtomobilom vstopil 29-letni državljan Hrvaške z dvema sopotnikoma. Policisti so jim zasegli mamila, manjše količine tablet in rjave prašnate snovi. Vozniku je bil odrejen alkotest, ki je bil negativen, zatem pa opravljen hitri test, ki je bil pozitiven na opijate. Sledi obdolžilni predlog.

Na Krožni cesti v Kopru je nekdo izpred stanovanjske hiše ukradel žensko gorsko kolo znamke Nakamura, tip Emotion, vredno 300 evrov.

Na območju PU Koper so policisti od ponedeljka od 6.00 do torka do 6.00 obravnavali skupno 13 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med Hrvaško in Slovenijo, od tega so italijanski varnostni organi vrnili štiri osebe. Policisti PP Kozina so obravnavali sedem oseb, policisti PP Ilirska Bistrica pa dve osebi. Vseh 13 je bilo Afganistancev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija