NESREČA V IZOLSKEM KROŽIŠČU: Z električnim kolesom trčila v avtomobil

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 42 primerih in na številko 113 prejeli skupno 157 klicev. Obravnavali so eno prometno nesrečo, v kateri je bila ena oseba lažje telesno poškodovana in deset prometnih nesreč z materialno škodo. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda so policisti posredovali sedemkrat, pri tem pa so pridržali eno osebo. Policisti so na območju PU Koper obravnavali tudi 38 oseb, ki so nedovoljeno vstopile v Slovenijo.

Včeraj ob 10. uri so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s telesnimi poškodbami v Izoli. Policisti so ugotovili, da je 68-letna voznica, doma iz Kopra, vozila električno kolo za 69-letnim možem po kolesarski stezi iz smeri Bazoviške ulice, skozi krožišče, proti Prešernovi ulici. V krožišču je 79-letni voznik osebnega avtomobila vozilo ustavil in skozi krožišče spustil moža, za njim vozečo voznico električnega kolesa pa je spregledal in speljal, zato je le-ta s kolesom trčila v prednji levi del osebnega avtomobila in padla po tleh. V nesreči je bila 68-letnica lažje telesno poškodovana in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v izolsko bolnišnico. Vozniku bo izdan plačilni nalog.

Ponoči so policisti v Kopru ustavili 54-letnega voznika osebnega avtomobila, doma iz okolice Kopra. Vozniku je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,88 mg/l alkohola. Zoper voznika bo napisan obdolžilni predlog.

Včeraj zvečer so policisti posredovali v enem od lokalov v Sežani, kjer je javni red in mir kršil 41-letni Romun. Slednji se je pod vplivom alkohola nedostojno vedel do gostov in jih žalil. Ker je kljub ukazu policistov, da s kršitvijo preneha, še naprej kršil javni red in mir, pri tem pa žalil tudi policiste, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje. Policisti so mu izdali tudi plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija