NESREČA NA PRIMORSKI AVTOCESTI: Nastal je večkilometrski zastoj

Kronika

Na primorski avtocesti je pri Logu proti Ljubljani zaradi prometne nesreče oviran promet. Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je tam nastal zastoj, ki je dolg štiri kilometre.

Slika je simbolična.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
@haha  |  08 .08. 2018 ob  18: 44
Človek, ki si domišlja, da je sam bog ali takoj za bogom, je največja napaka narave. Je ponesrečen mutant, ki bo kmalu povsem uničil planet, predvsem pa samega sebe.. Haha, očitno nič ne veš o pomenu in evoluciji vsakega živega bitja, ki je, čeprav v drugačno smer, celo pametnejše od nas.
@haha |  08 .08. 2018 ob  17: 55
NE NABIJAJ. Človek je na tem planetu gost in se mora prikloniti naravi, ne obratno. Sicer bomo pa planet s svojim zaplankanim, objestnim in primitivnim obnašanjem tako ali tako po hitrem postopku poslali k hudiču - kamor koli stopi človek, gre vse v maloro.
haha |  08 .08. 2018 ob  14: 59
Ja ja, ki da nastane kolona na naših cestah rabi nesreča......buahahahaha, 2 uri do ljubljane sredi tedna, brez ene usrane nesreče!
Zakaj aktivisti tistim delavcem na cestah sredi poletja in sredi sezone ne izmerijo telesne temperature.......nah, najprej krave pa pesi in mačke, pol so hrčki in martinčki, da na pantagane in uboge miške ne pozabimo, potem je hišni prah, pa cvetni prah in šele nato je človek :/
pado |  08 .08. 2018 ob  13: 06
pa dobro skoraj en mine dan brez nesreče GRAVE
MOna |  08 .08. 2018 ob  13: 02
Premile kazni za koga? Za Romune s prenaloženimi kombiji polnimi ukradene robe ali za trume turistov, ki vejejo na in iz hrvaške?
Smo tranzitna država in naš problem je samo ta, da tega ne znamo ppokasirat, ker smo seronje. Če bi, bi vsaj imeli denar, tako pa smo ene navadne zlorabljene riti. Tudi v prometu.
Brezvladje |  08 .08. 2018 ob  12: 22
Premalo nadzora, premile kazni in vedno več objestnih norcev.