NESREČA NA PIRANSKEM KLANCU: Motorist čelno trčil v avtomobil

Kronika

V Piranu je v torek ob 16.25 povzročil prometno nesrečo voznik motornega kolesa, 53-letni Koprčan. Vozil je po klancu navzdol proti Piranu in prehiteval avtobus na polni črti ter na nasprotnem pasu čelno trčil v 22-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je pravilno peljal po svojem pasu. Motorist si je pri padcu poškodoval roko in nogo, odrejen mu je bil strokovni pregled za mamila.

Včeraj ob 8. uri so policisti dobili obvestilo, da se je na avtocesti, dva kilometra od počivališča Studenec, prevrnilo tovorno vozilo. Policisti so na kraju ugotovili, da je 64-letni voznik iz Kranja s polpriklopnikom iz neznanega razloga zapeljal v odbojno ograjo in se prevrnil na bok. Poškodovanega so odpeljali v bolnišnico. Nesreča se je zgodila na prehitevalnem pasu, zato je promet potekal po voznem pasu.

Vlomi in kraje

V ponedeljek je nekdo v Dutovljah vlomil v župnišče in ukradel kuverto z denarjem.

Na božič, v torek, ob 8. uri je v trafiko v Piranu prišel mlajši moški, ki je prodajalca povprašal po ceni cigaret in koliko cigaret dobi za 100 evrov. Ko je ta dal na pult dve šteki, je neznanec obe šteki vzel in zbežal iz trafike. Prodajalec je stekel za njim, vendar mu je zbežal.

V Portorožu so v torek vlomili v dijaški dom. Pregledali so prostore ter odnesli nekaj gotovine in štiri prenosne računalnike.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija