NESREČA NA KOZINI, AVTOMOBIL PRISTAL NA BOKU: Voznico so odpeljali v izolsko bolnišnico (FOTO)

Kronika

Danes ob 12.07 se je v Kozini na uvozu na avtocesto na bok prevrnilo osebno vozilo. Posredovali so gasilci PGD Materija, ki so kraj dogodka prometno in požarno zavarovali, odklopili akumulator, z vpojnim sredstvom posuli iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč reševalcem NMP Sežana. V prometni nesreči se je poškodovala voznica, ki je bila odpeljana v izolsko bolnišnico, poroča Uprava za zaščito in reševanje.

Na povezovalni cesti oziroma priključku na avtocesto na Kozini, je voznica osebnega avtomobila, ki je vozila v smeri avtoceste zapeljala iz vozišča in trčila v betonsko brežino.

Po trčenju se je vozilo prevrnilo na bok, so na svoji Facebook strani sporočili gasilci PGD Materija.

Slednji so ponesrečeni do prihoda zdravstvenega osebja nudili prvo pomoč, pomagali pa so tudi pri zdravniški oskrbi in transportu v reševalno vozilo, na vozilu izklopili vire energije ter z vpojnim sredstvom nevtralizirali iztekle tekočine.

Zaradi nesreče je bil priključek na avtocesto približno eno uro zaprt za promet.

Na intervenciji je sodelovalo osem gasilcev PGD Materija z dvema voziloma, še štiri gasilci pa so bil v pripravljenosti v gasilskem domu. Posredovali so tudi reševalci NMP Sežana, policisti PP Kozina in uslužbenci DARS-a.

Prvo pomoč je ponesrečenki nudil tudi zdravnik, ki je naključno naletel na nesrečo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija