NESREČA NA HITRI CESTI PRI POVIRJU: Kombi se je kotalil in večkrat prevrnil

Kronika

Na hitri cesti od počivališča Povir proti Italiji je zjutraj okoli 8. ure kombi zapeljal s ceste in se večkrat prevrnil, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Slike so simbolične.

Policisti so ugotovili, da gre za 21-letnega državljana BiH, ki začasno prebiva v Ljubljani. Ta ni vozil po sredini prometnega pasu, zato je zapeljal s ceste in se prevrnil. Poškodovanih ni bilo, izdali pa so mu plačilni nalog.

Nezakoniti priseljenec in vlom v avto

Včeraj popoldan so policisti na Kolodvorski cesti v Kopru ustavili 59-letnega državljana Srbije z osebnim avtomobilom, ker med vožnjo ni uporabljal varnostnega pasu.

V postopku so policisti ugotovili, da v Sloveniji živi nezakonito že od 3. septembra 2017. Izdali so mu globo, ki pa je ni plačal, zato mu je bilo s sklepom o zavarovanju izvršitve začasno zaseženo vozniško dovoljenje SrbijePrivedli so ga v policijske prostore, kjer so mu izdali odločbo, po kateri mora območje Slovenije zapustiti v roku 30 dni.

Med Planino in Uncem pa je nekdo vlomil v parkiran osebni avto znamke Peugeot 2008, iz katerega je ukradel denarnico z dokumenti.

Deli novico: