NESREČA KOLESARKE V SEČOVLJAH: Odnesla jo je z zlomljeno roko

Kronika

Danes dopoldan je v Sečovljah padla 56-letna kolesarka, ki si je pri tem zlomila roko. Pri ustavljanju kolesa je želela z eno nogo stopiti na robnik pločnika, pri tem pa je padla, so sporočili s koprske policijske uprave. 

Fotografiji sta simbolični.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 29 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 119 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v treh primerih.

V Kopru so v garaži na Ferrarski z osebnega avtomobila Golf ukradli vse štiri originalne okrasne pokrove, vredne 200 evrov.

Sinoči ob 23. uri so policisti v Pivki ustavili 46-letnega voznika osebnega avtomobila. Ugotovili so, da ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Med postopkom je izročil PVC vrečko z zelenimi rastlinskimi delci. Odrejen preizkus alkoholiziranosti je bil negativen, hitri test za prepoznavo prisotnosti prepovedanih drog pa je bil pozitiven. Odrejen strokovni pregled je odklonil. Rastlinske delce so mu zasegli, sledi hitri postopek in obdolžilni predlog. Vozilo so mu zasegli.

V zadnjih 24 urah so policisti na območju PU Koper obravnavali sedem tujcev (tri državljane Iraka, dva državljana Bangladeša, enega državljana Egipta in enega državljana Pakistana), ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Državljana Pakistana so vrnili italijanski varnostni organi. Vsi postopki še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija