NESPREJEMLJIVO OBNAŠANJE V TRGOVINI, IN TO V ČASU COVIDA: Odprl pijačo, naredil nekaj požirkov in plastenko vrnil na polico (VIDEO)

Slovenija

Pred nekaj tedni smo poročali o izzivu, s katerim si je mlada Američanka prislužila kazensko ovadbo, grozi pa ji celo do 20 let zapora. Kaj je naredila? V trgovini je polizala sladoled v banjici in ga vrnila v zamrzovalnik, drzno potezo pa objavila na družbenem omrežju. Očitno pa se tovrstni izzivi ne dogajajo le čez lužo, ampak tudi pri nas. V četrtek se je na TikToku namreč pojavil videoposnetek mladeničev, ki so podoben izziv posneli v eni izmed slovenskih trgovin.

V videoposnetku, objavljenem na družbenem omrežju TikTok, snemalec v eni izmed slovenskih trgovin prijatelja izzove, da odpre sok, naredi nekaj požirkov, nato pa pijačo vrne na polico.

Mladenič izziv sprejme in naredi točno to, kar je od njega zahteval snemalec. Sredi trgovine odpre plastenko, iz nje popije nekaj pijače, plastenko zapre in jo vrne na trgovsko polico. Izbere pa ravno temno plastenko, skozi katero se na prvi pogled ne vidi, da ni polna oz. da je očitno nekdo iz nje že pil.

@yumina_garda

10k lajkova koncert u LIDEL ????❤️##fyp

♬ original sound - yumina garda

Ali se taki in podobni izzivi pogosto dogajajo oziroma ali so jih v svojih trgovinah že zasledili, smo povprašali po različnih slovenskih trgovinah. Obrnili smo se tudi na policijo, in sicer z vprašanjem, ali je tovrstno početje kaznivo in kakšna je zagrožena kazen. Z odgovori vas bomo seznanili takoj, ko jih prejmemo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Komunisti, povsod so |  12 .01. 2021 ob  07: 16
Izgleda, da je en sam Janša premalo.
td |  11 .01. 2021 ob  18: 23
12
Zakaj ima govnar na sliki zamegljen obraz?
vseved |  11 .01. 2021 ob  12: 31
20
Poiskat in ubit boga v njemu!
galeb |  11 .01. 2021 ob  11: 58
20
Heh, v Ameriki grozi kazen za tako dejanje celo do 20 let zapora!!!! In pri nas? NIČ. Saj je mladoleten. Prislužil si bo veliko všečkov na svojem profilu, na medmrežju bo postal faca... To je to. Pri nas.