NEPOZABNE ZIMSKE POČITNICE NA TOPLEM BLIZU DOMA: Sava Hotels & Resorts v najlepših kotičkih Slovenije

Slovenija

Zimske počitnice so priložnost za kakovostno preživljanje časa z vašimi najbližjimi, ustvarjanje nepozabnih spominov in sprostitev ob brezskrbnih trenutkih. V Sava Hotels & Resorts vas v Prekmurju, na Ptuju, na Obali in na Bledu čaka razvajanje v toplih bazenih ob sproščujočem wellnessu in uživanje v vrhunski lokalni kulinariki. Vse, kar potrebujete za popoln oddih na toplem blizu doma, lahko z rezervacijo do 31. januarja doživite do kar 30 odstotkov ceneje!

Doživite nepozabne zimske počitnice na toplem blizu doma in to do kar 30 odstotkov ceneje.

TERME 3000 - MORAVSKE TOPLICE  TERMALNA PLAŽA S 26 BAZENI

Pozimi je v Termah 3000 skupaj odprtih kar 26 termalnih bazenov. Vsako kopališče ima svoj wellness, savne in počivalnice, v katerih se starši lahko sprostite, medtem ko se otroci prepuščajo vodnim vragolijam. Užitki na termalni plaži blizu doma pa še zdaleč niso vse! Privoščite si tudi edinstveno prekmursko kulinarično izkušnjo in poizkusite več kot 50 prekmurskih jedi, ki jih kuharji pripravljajo po receptih naših babic.

Za piko na i si starši lahko privoščite tudi prekmursko obarvano wellness razvajanje, skupaj z otroki pa na zabaven način odkrivate skrivnosti Prekmurja z obiskom paviljona Expano ali parka Vulkanija.

TERME PTUJ  VODNA ZABAVA ZA VSO DRUŽINO

V Termah Ptuj vas bodo razveselili umirjeni hotelski bazeni, primerni za navajanje najmlajših na vodo in notranji termalni park s plavalnimi bazeni, masažnimi bazeni in razglednim toboganom. Medtem ko se najmlajši zabavajo na termalni plaži, si starši lahko privoščite prvovrstno wellness razvajanje v Mecico – wellness centru Valens Augustam ali se pogrejete v svetu savn Flavia. Prepustite se pomladitvenim tretmajem ali se enostavno odklopite od vsega v poživljajoči kopeli.

Glede na to, da Grand Hotel Primus v Termah Ptuj stoji v neposredni bližini najstarejšega slovenskega mesta Ptuj, si oddih lahko popestrite tudi z družinskim izletom v pravljični gozd Rdeča Kapica ali odkrivanjem zakladov, ki se skrivajo na Ptujskem gradu.

RIKLI BALANCE HOTEL NA BLEDU – SPROSTITEV OB RAZGLEDIH NA LEPOTE BLEDA

Pogrejte se v največjem bazenskem kompleksu na Gorenjskem – bazenih Wellnessa Žive v Rikli Balance Hotelu z idiličnim pogledom na jezero. V njem najdete štiri notranje termalne bazene, dva hladna bazena, masažno kad, otroški termalni bazen in celo notranji bazenski tobogan, na katerem lahko uživate tudi v hladnejših mesecih.

Poleg alpsko obarvanega wellnessa bo starše razveselilo še dejstvo, da je Bled obkrožen z nekaterimi od najboljših slovenskih smučišč. Bližnji Krvavec, Cerkno, Soriška planina in Kanin so povezana z enotno smučarsko vozovnico "Ski Pass Julijske Alpe", imetniki pa so upravičeni do brezplačnega prevoza s smučarskim avtobusom tudi izpred Rikli Balance Hotela. Najmlajše pa lahko razveselite s sankanjem na bližnji Straži!

ZDRAVILIŠČE RADENCI – TERMALNA OAZA

Skoraj stoletje in pol zdraviliške tradicije, osem termalnih bazenov, v katerih se lahko pogrejete pozimi, in prijazno osebje, ki se vam bo posvetilo z vsem srcem – to je le nekaj dobrih razlogov za zimski oddih v Zdravilišču Radenci. Prištejte še wellness sprostitev z edinstvenim mineralnim wellnessom v Sloveniji, Salon zdravja, v katerem si lahko neposredno iz izvira natočite legendarno mineralno vodo, bogato s CO2, iz Radencev, in 250 sončnih dni v letu ter že je pred vami zimski oddih, o katerem boste še dolgo pripovedovali!

Najmlajši se bodo razveselili tudi izvrstnega jabolčnega zavitka, ki ga pripravljajo z mineralno vodo in zabavnega iskanja skritih zakladov v okolici zdravilišča z animatorji, odrasli pa se pocrkljajte z obiskom Radgonske kleti, kjer proizvajajo najstarejšo penino v Sloveniji!

RESORTI V PORTOROŽU, IZOLI IN STRUNJANU – OGREVANA MORSKA VODA IN ISTRSKI WELLNESS

V St. Bernardin resortu v Portorožu, San Simon resortu v Izoli in Salinera resortu v Strunjanu se lahko pogrejete v ogrevani morski vodi v hotelskih bazenih, najmlajši pa bodo veseli tudi tobogana v Morskem vodnem parku Termaris, ki se nahaja v prenovljenem Hotelu Histrion v Portorožu. Starši si oddih lahko začinite z razvajanjem z mediteransko obarvanim wellnessom in s pestrim izborom savn, iz katerih se odpira nepozaben razgled na slovensko morje.

Ljubitelji aktivnega oddiha boste uživali med odkrivanjem zgodovine okoliških obalnih mest, v kolesarjenju po slikovitih poteh ob morju in v zaledju Istre, ali sprehajanjem po Krajinskem parku Strunjan in sproščenem sprehajanju po urejenih poteh ob morju.

AKCIJA ZIMSKE POČITNICE 2022 – ODDIH Z DO 30 ODSTOTKOV POPUSTA!

Na vseh omenjenih destinacijah vam za zimske počitnice na toplem blizu doma za rezervacije do 31. januarja nudijo kar do 30 odstotkov prihranka! Da bo vaša rezervacija kar se da brezskrbna, vam ponujajo možnost brezplačne odpovedi in premika termina ter epidemiološko garancijo s 100 odstotno brezplačno odpovedjo glede na epidemiološko stanje. Seveda pa lahko unovčite tudi turistične bone! V ceno je pri izbranih nastanitvah/sobah že vključeno bivanje do dveh otrok.