NEPOZABNE NOVOLETNE ALI ZIMSKE POČITNICE NA TOPLEM BLIZU DOMA: Popoln oddih v Sava Hotels & Resorts

Slovenija

Se še niste odločili, kje boste preživeli najdaljšo noč v letu, a sanjate o tem, da bi se od starega leta poslovili nekje na toplem, ob bazenu in s šampanjcem v roki? Si želite oddiha v hladnih dneh, kjer se boste pogreli in okrepili svoje dobro počutje? Sanje vam lahko uresničijo v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts, ki vas na sedmih različnih destinacijah pričakuje v vseh najlepših kotičkih Slovenije. Nepozabno Silvestrovanje s kopanjem do ene ure zjutraj ali ugoden zimski dopust z neverjetnim First Minute popustom na morju, ob Blejskem jezeru, v najstarejšem slovenskem mestu ali v Prekmurju – izbira je vaša!

Neverjeten do 30-odstotni First Minute popust za popoln zimski oddih

Z rezervacijo zimskega oddiha v Sava Hotels & Resorts do 24. decembra 2021 lahko prihranite do 30 odstotkov! Zakaj izbrati zimski oddih v Sloveniji? Uživali boste v naravnih lepotah in odlični kulinariki, obenem pa se greli v toplih bazenih in savnah ter se sproščali v blagodejnem wellnessu. Izjemni popusti so na voljo v Hotelu Histrion v St. Bernardin resortu v Portorožu, Hotelu Mirta in Hotelu Haliaetum v San Simon resortu v Izoli, Hotelu Salinera v Salinera resortu v Strunjanu, v Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park na Bledu, Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj, Hotelu Radin v Zdravilišču Radenci in v Hotelu Livada Prestige, Hotelu Ajda in Hotelu Termal v Termah 3000 – Moravske Toplice. V ceno je pri izbranih nastanitvah/sobah že vključeno bivanje otrok. Da bo vaša rezervacija kar se da brezskrbna, vam ponujajo možnost brezplačne odpovedi in premika termina ter epidemiološko garancijo s 100-odstotno brezplačno odpovedjo glede na epidemiološko stanje. Seveda pa lahko unovčite tudi turistične bone!

Nazdravite novemu letu v objemu termalne vode

Grand Hotel Primus****superior v Termah Ptuj

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus, ki leži le korak od Ptuja, je idealna izbira za silvestrovanje vseh ljubiteljev edinstvenega wellness programa. Hotel namreč v sebi skriva Imperij dobrega počutja, kjer poskrbijo, da domov odidete kot prerojeni!

Na hotelskem kopališču Vespasianus se na najdaljšo noč v letu lahko do enih zjutraj prepustite blagodejnemu objemu ptujske termalne vode!

Novoletno praznovanje ne more miniti brez svečane pojedine v hotelski restavraciji in penine, ki vam jo postrežejo na kopališču!

V edinem 5-zvezdičnem hotelu v Prekmurju - Hotelu Livada Prestige, kjer so nedavno prenovili 50 luksuznih sob in hotelsko kopališče, lahko doživite Prekmurje z vsemi čutili.

Hotel Livada Prestige ima umirjeno hotelsko kopališče namenjeno le svojim gostom, kjer se lahko prepustite blagodejnim učinkom termo-mineralne vode in ob polnoči v družbi najbližjih nazdravite novemu letu.

Vas zanima, kaj je znameniti prekmurski chef Danilo Čurman pripravil za novoletno večerjo? Preverite meni!

Hotel Ajda**** v Termah 3000 – Moravske Toplice

V hotelskih sobah vas v sladek in miren spanec zazibljejo posteljni vzglavniki polnjeni z ajdovimi luščinami.

Termalno Kopališče Ajda vas bo očaralo z elementi ajde na vsakem koraku, na zadnji dan v letu pa boste v objemu termalne vode lahko uživali kar do enih zjutraj!

V Prekmurju nihče ne ostane lačen! Za silvestrsko večerjo v Hotelu Ajda vas čakajo same dobrote.

Hotel Radin****  in Hotel Izvir**** v Zdravilišču Radenci

V Hotelu Radin in Hotelu Izvir vas čaka edini mineralni wellness v Sloveniji in srčno osebje, ki bo poskrbelo za vaše nasmehe.

V Zdravilišču Radenci vas pričakuje termalna oaza z 10 bazeni in blagodejno termalno vodo, kjer se boste v objemu mehurčkov lahko poslovili od starega leta.

V obeh hotelih so za vas pripravili slavnostni meni, s katerim vas bodo razvajali ob prehodu iz starega v novo leto.

Silvestrovo na  Bledu ob enem najlepših jezer na svetu

Rikli Balance Hotel****superior

Sobe luksuznega Rikli Balance Hotela so zasnovane, da pripomorejo k celoviti prenovi telesa in duha.

Naj vas začara bazenski kompleks v Rikli Balance Hotelu, kjer se boste opolnoči sprostili ne le s penino ampak tudi čarobnim razgledom na Blejski grad.

Za kulinarično ponudbo Rikli Balance Hotela skrbi mednarodno priznani chef Simon Bertoncelj, ki je pripravil tudi silvestrsko večerjo, ob kateri bodo vaše brbončice vriskale od navdušenja!

Hotel Park****

V sobah prenovljenega Hotela Park vas z balkona začara pogled na Blejsko jezero.

Zaplavajte v bazenu z naravno vodo, ki vas bo pomirila in sprostila vaše mišice, novemu letu pa boste nazdravili ob najlepših razgledih na Blejsko jezero z otočkom.

Tudi v restavraciji Hotela Park vas na najdaljšo noč v letu čaka gurmanska večerja, ki jo je za vas sestavil chef Simon Bertoncelj, pod igar taktirko je Restavracija Julijana, ki jo najdete v Grand hotelu Toplice na Bledu, prejela prestižno nagrado The Michelin Plate za 2020 in 2021.

Unovčite turistične bone za nepozabne počitnice

V vseh namestitvah Sava Hotels & Resorts lahko unovčite svoje turistične bone (TB), ki so bili izdani v letu 2020 in nove turistične bone 2021 (BON21) ter na zimskem oddihu ustvarite spomine, ki vas bodo spremljali še dolgo. Preverite pogoje unovčitve novih in starih bonov pri Sava Hotels & Resorts!

Brezskrbna rezervacija z epidemiološko garancijo

Da bo vaša rezervacija oddiha v teh negotovih časih res brezskrbna, so v največji slovenski turistični skupini Sava Hotels & Resorts uvedli nadstandarden set higiensko-zaščitnih ukrepov ter pripravili pogoje nakupa, ki ustrezajo aktualnim razmeram. Slednji med drugim vsebujejo 100-odstotno brezplačno odpoved glede na epidemiološko stanje ter možnost brezplačnega premika ali odpovedi termina.