OKROGLA MIZA ZDRAVJE PO-TEM: Kako je covid-19 vplival na naš odnos do zdravja? (VIDEO)

Koper

V prireditvenem prostoru Libertas v Kopru je drevi poteka okrogla miza z naslovom Zdravje po-tem, ki sta jo v sklopu 28. Primorskega poletnega festivala organizirala Znanstveno-raziskovalno središče (ZRS) Koper in Gledališče Koper. V središču sproščenega pogovora je bilo vprašanje odnosa do zdravja med in po epidemiji covida-19.

Na okrogli mizi, ki jo je povezoval direktor ZRS Koper, prof. dr. Rado Pišot, so sodelovali mag. Vesna Kerstin Petrič, dr. med., generalna direktorica Direktorata za javno zdravje Ministrstva za zdravje RS, prof. dr. Borut Štrukelj, mag. farm., Fakulteta za farmacijo, Univerza v Ljubljani, prof. dr. Mojca Ramšak, Medicinska fakulteta in Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani, prof. dr. Boštjan Šimunič, predstojnik Inštituta za kineziološke raziskave ZRS Koper, in Patrik Greblo, slovenski dirigent, skladatelj in aranžer zabavne glasbe, Koper.

Okroglo mizo smo prenašali v živo.

ZDRAVJE PO-TEM from Regional Slovenija on Vimeo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Bella |  22 .07. 2021 ob  14: 43
Kokodek, nisem bila tam. Lahko v par besedah poves kako je tekel razgovor? Teza - antiteza ali v stilu prihaja 65.val, na planetu bo ostalo samo 129 ljudi?
kokodek |  22 .07. 2021 ob  12: 55
gibanje na zraku in telovadba učencev na prostem ne bi smeli biti nikoli prepovedani!!!! še mi včeraj smo bili v prostoru, ko bi lahko bili nekje na prostem