NEODVISNE IN SAMOZADOSTNE ŽENSKE SO ZA NEKATERE ZASTRAŠUJOČE: Moški, ali lahko v svojem življenju obvladate močno žensko?

Trendi

Kaj naredi žensko močno? Med drugimi dejavniki imajo veliko vlogo njeni boji, odrekanja in nesebičnost. Močna ženska je prenesla bolečino, premagala izkušnje, ki so ji zlomile srce in si dovolila, da jo vodi odpuščanje. Takšne ženske so samozadostne, neodvisne, ljubeče, predvsem pa se ne bojijo pokazati svoje ranljivosti. Močna ženska razume, da je kdaj učiteljica in kdaj učenka, toda moški tega ne dojamejo vedno. Moški, ali lahko v svojem življenju obvladate močno žensko? V nadaljevanju preberite deset razlogov, zakaj večina moških tega ne zmore.

Močna ženska ne potrebuje moškega, ki se bo zanjo boril

Moški se mora počutiti zaželen. Vedeti mora, da se bori za večno ljubezen in občudovanje svoje ženske. Tudi močna ženska vam bo pokazala, da vas ima rada, vendar je samostojna in se zna znajti sama. Če ima težavo, jo lahko reši tudi povsem sama.

Močna ženska ve, kaj želi

Močne ženska vedo, kaj hočejo in kako to doseči. Če ji je moški všeč, bo šla za njim in ne bo čakala, da on naredi prvi korak. Imajo tudi vztrajne osebnosti, ki so za nekatere moške zelo zastrašujoče.

Močna ženska bo zahtevala poštenost in ranljivost

Moški se težko odprejo, močne ženske pa se potopijo naravnost v globino svojih travm in življenjskih izkušenj. Potrebujejo človeka, ki je lahko pošten in ranljiv. Močna ženska bo vedno našla moškega, ki ji bo v stiski stal ob strani. Če želite v svojem življenju pridobiti občudovanje močne ženske, se ne bojte trenutkov ranljivosti.

Močnih žensk intima ne ustrahuje

Močna ženska bo moškega izzvala na najbolj intimen način. Zahtevala bo intimnost v vseh oblikah, od pogovora do ljubezni.

Močna ženska vidi skozi laži

Močne ženska so poštene in pričakujejo popolno zaupanje v zvezi. Laži lahko zaznajo v trenutku. Laži zaznajo kot detektor. Če ne morete biti z njo v celoti, vas bo brez težav pustila v preteklosti.

Močna ženska zahteva celovitost in doslednost

Ženske, ki imajo notranjo moč, ne prenašajo nepravilnosti ali neodločnih osebnosti. Želijo vedeti, da je njihov partner človek, ki drži besedo, ima integriteto in spoštovanje. Najslabše kar lahko storite močni ženski je, da se počuti šibko.

Močna ženska je intenzivna

Ker je v življenju prestala mnoge izzive in ovire, je z razlogom močna, saj je v določenih trenutkih morala biti. Tudi zato ve, da lahko prenese še kaj drugega na svoji poti, toda moškim je tovrstne intenzivnosti pogosto težko razumeti. Zdi se jim zastrašujoče zaradi vseh čustev in misli, ki jih prinaša takšna oseba. Močna ženska je pripravljena deliti svoje brazgotine in od partnerja pričakuje isto. V njenem svetu ni skrivnosti.

Močna ženska ne bo čakala na vas

Če bo vedela, da ste ji predani, vas bo spremljala do globine pekla. A v trenutku, ko se začnete umikati, vas bo izpustila. Ne bo čakala, da se moški odloči, ali hoče njo ali katero drugo. Močne ženske ne igrajo dekliških iger.

Močna ženska vas bo ljubila brezpogojno

Nekateri moški se s tovrstno ljubeznijo ne morejo spoprijeti, saj se prestrašijo intenzivnosti in globine dajanja. V takih trenutkih pogosto pobegnejo pred močno žensko.

Močna ženska vam bo pokazala, kdo ste

Ljudje običajno težko sprejmemo, da nas nekdo opozori na stvari, ki jih pri sebi ne maramo. Močna ženska bo spregovorila tudi o tistih delih svojega partnerja, ki jih je treba nagovoriti. Pokazala vam bo tudi, kako neverjetni in močni ste.

Močne ženske bodo zato našle močne moške, saj šibki ne vedo, kaj storiti s poštenostjo, močjo, inteligenco in neodvisnostjo. Tudi močnega moškega je najverjetneje vzgojila močna ženska. Če se lahko spoprimete s tem, boste morda ravni vi moški, ki lahko osvoji močno žensko.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Resnica očem skrita |  23 .05. 2021 ob  08: 58
Margaret Thatcher (former UK prime minister):

"If you have to say that you are or say that you are a lady then you are neither, you don not realise that you are being played."
Piero Panin |  23 .05. 2021 ob  02: 10
-1
Mocna zenska ne bo komplicirala stvari