NEOBIČAJNA NESREČA V PORTOROŠKI MARINI: Jahta trčila v plavajoči hiški

Kronika

V soboto ob 18.30 je v portoroški marini jahta trčila v dve plavajoči hiški. Poškodovan ni bil nihče. Dogodek bodo obravnavali za to pristojni delavci uprave za pomorstvo, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

V petek je v eni od koprskih prodajaln varnostnik zadržal žensko, ki je ukradla nekaj artiklov. 31-letna državljanka Nemčije ga je pri tem napadla. Policisti so ji izdali plačilni nalog, sledi ji še kazenska ovadba.

Ob 21.50 pa je v Portorožu padel kolesar. Pirančan je vozil po nasprotnem smernem vozišču in kričal. Zaradi opitosti je padel in se poškodoval. Preizkusa alkoholiziranosti ni bilo mogoče opraviti zaradi poškodb, zato je bil odrejen strokovni pregled na alkohol, mamila in zdravila. Po pridobljenem rezultatu strokovnega pregleda sledi ustrezen ukrep.

Policisti PU Koper so sicer v zadnjem vikendu intervenirali v 207 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 516 klicev. Obravnavali so 23 prometnih nesreč z materialno škodo, pet z lažjimi poškodbami, dve vozili so zasegli. S področja kriminalitete so obravnavali 10 tatvin, eno drzno tatvino in štiri vlome ter dva poškodovanja tuje stvari in štiri primere ponarejanja listin. Zaradi kršitev javnega reda je bilo 27 intervencij.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  31 .05. 2021 ob  21: 48
Neobicajna? A je torej trkanje v plavajoce hiske ljudski obicaj?