NENAVADEN INCIDENT SREDI KOPRA: Zaradi fotografiranja mu je pričel groziti, ko se je vmešal še en moški in izjavil, da je policist

Kronika

Včeraj malo pred 12. uro je v Kopru prišlo do nenavadnega incidenta. Zaradi fotografiranja sta se sprla dva moška, vmes pa je posegel še tretji, ki se je izdajal za policista.

Fotografija je simbolična.

Ob 11.48 je občan iz okolice Kopra na Policijsko upravo (PU) Koper prijavil, da je v Kopru do njega pristopil moški in mu grozil. Fotografiral naj bi namreč v njegovi smeri, moški pa je zahteval, da fotografijo izbriše. Zatem je k njima pristopil drugi moški in izjavil, da je policist, od nasilneža pa zahteval, naj preneha z grožnjami.

Moškega, ki je grozil občanu, so policisti po opisu izsledili pri tržnici in ugotovili njegovo identiteto. 39-letnemu Koprčanu sledi hitri postopek po Zakonu o javnem redu in miru ter globa po zakonu o nalezljivih boleznih, ker ni uporabljal maske, ko se je približal občanu, so sporočili s PU Koper. Glede drugega moškega, ki naj bi se izdajal za policista, še zbirajo obvestila.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukurux |  22 .01. 2021 ob  00: 51
Tle bodo potrebni zakoni.
Oseba te ne sme fotografirat al snemat proti tvoji volji.
Mimogrede lahko postanes internetna senzacija po celi Sloveniji brez da bi si tega zelel in z tem morda spravu sebe in svojo familijo v sramoto.
Drugi pa se smeje kolko ogledov in komentarjev dobiva