NEKATERI KAMPI ZNIŽALI CENO PAVŠALOV: Prvotno zvišanje omilili predvsem v hrvaški Istri

Istra

Kot smo že poročali, so številni kampi letos povišali cene. Se je pa podjetje Valmar, ki ima kar nekaj kampov v Istri in Kvarnerju, odločilo nekoliko omiliti povišanje.

Kot običajno so tudi letos hrvaški kampi v začetku januarja objavili cene pavšalov, te pa so se zopet povišale. Po poročanju 24ur.com, se je za med 15 in 30 odstotkov sprva podražil tudi pavšal v Valamarjevih premium kampih, vendar pa so se zdaj odločili, da cene nekoliko znižajo

Pri tem so cene spremenili za od 200 pa do 1200 evrov. "Kar bo super za številne goste v kampih Lanterna in Solaris pri Poreču, Orsera pri Vrsarju, Brioni pri Puli, Ježevac na Krku," so povzeli informacije s spletne strani Avtokampi.si.

Na tej spletni strani so tudi zapisali, da na cene pavšalov v hrvaških kampih vpliva več stvari in so odvisne od opremljenosti kampa, lokacije parcele in števila ljudi, ki jih pavšal vključuje. Cene znašajo od 2.500 pa vse do 10.000 evrov, nekje v povprečju pa je cena pavšala za 4 - 6 oseb od 3.500 do 4.500 €.

Tudi Valmarjevi kampi so zelo različni, posledično so tudi cene zelo različne. Pavšalisti bodo seveda več plačali v premium kampih, kjer na primer ponujajo tudi animacije in imajo bazene, manj pa v bolj naravnih kampih z manjšo dodatno ponudbo. Npr. v kampu Brioni je cena pavšala že od 3.000 €, v kampu Škrila v stari Baški pa že od 3.600 €.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija