NEIZPROSNI KOPRČAN PRIPRAVLJEN KOT ŠE NIKOLI! V petek se bori za prestižni pas in bogato denarno nagrado

Svet

Dolgo čakanje se končuje za slovensko 'Gorilo ', Jakoba Nehoda, saj se pripravlja na vrhunec svoje kariere. V petek se bo v Dublinu pomeril v finalu evropskega turnirja MMA organizacije PFL v lahko-težki kategoriji, kjer bo šlo za prestižni pas in bogato denarno nagrado v višini 100 tisoč ameriških dolarjev.

Nedoh je svoj pohod v močni organizaciji PFL začel marca, ko je z izjemno zmago nad Italijanom Riccardom Nosigliom v zgolj 48 sekundah napovedal svoje namene. Nato je septembra v Parizu odpravil še nevarnega domačina Anthonyja Salamoneja, kar mu je prineslo vstopnico za finale, kjer se bo pomeril z neporaženim angleškim zvezdnikom Simeonom Powellom.

Koprčan je poudaril, da so bile priprave tokrat ene najtežjih in da se počuti izjemno pripravljenega. Za razliko od prejšnjih borb bo finalna bitka trajala pet rund, kar je zahtevalo prilagojeno pripravo in bolj premišljen pristop k sami borbi. Nedoh je o nasprotniku, Powellu, povedal, da pričakuje bolj previden začetek, vendar je pripravljen na vse scenarije.

Stavnice trenutno dajejo prednost Powellu, vendar to ne odvrača Nedoha od njegovega cilja. Kljub temu, da so kvote v prid angleškemu borcu Jakob z optimizmom zre v prihajajoči izziv in je pripravljen dokazati svoje sposobnosti v ringu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija