NEIZPROSEN BOJ DO ZADNJE MINUTE: Izolani so morali deliti točke

Izola

Rokometaši iz Novega mesta in Izole so se na včerajšnji zaostali tekmi 10. kroga lige NLB razšli z neodločenim izidom 25:25 (16:15).

Rokometna bitka moštev iz spodnjega dela prvenstvene lestvice se je po gorečem in izenačenem spopadu končala brez zmagovalca. V dolenjski prestolnici se je od prve do zadnje minute odvijal neizprosen boj za vsak centimeter igrišča. Obe ekipi sta imeli svoje priložnosti za zmago, obe sta se gnali do skrajnih meja, kljub očitni želji po zmagi na obeh straneh pa se je njun dvoboj končal z delitvijo točk.

V sklepnih minutah dvoboja so bili celo bližje zmagi rokometaši z Obale, ki so po golu Nejca Demšarja povedli s 25:24, končni izid na dvoboju pa je postavil Tilen Kukman.

V domači ekipi je bil najbolj učinkovit Kukman s sedmimi, v gostujoči pa Marko Nikolić z osmimi goli.

Novomeška ekipa bo naslednjo tekmo igrala v Ormožu, izolska pa v Škofji Loki.


* Dvorana Marof, brez gledalcev, sodnika: Lah in Sok.
* Krka: Pavlin, Brajer, Radović, Bevec, Je. Avsec 5, Majstorović 3, Lončar 1, Ja. Avsec 4, Irman 5 (3), Jakše, Plut, Klemenčič, Rašo, Radović, Kukman 7 (2), Windischer, Matko.
* Butan plin Izola: Alessio, Kocjančič, Postogna, Jurič 1, Brumen, Smej, Gorela 4, Poberaj 2, Miklavec 5 (2), Nikolić 8, Demšar 4, Orbanič, Mijatović, Peharc, Bekrić 1.
* Sedemmetrovke: Krka 7 (5), Butan Plin Izola 3 82).
* Izključitve: Krka 8, Butan Plin Izola 12 minut.
* Rdeči karton: Miklavec (36.).

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija