NEIZMERNA LJUBEZEN: Moški, ki vztrajno ohranja spomin na pokojno ženo (FOTO)

Svet

Indrani in Tapas Sandilya sta bila poročena skoraj štiri desetletja, vendar je Indrani nenadoma umrla zaradi okužbe s covidom-19. Tapas se ni mogel posloviti od svoje ljube žene, saj je moral zaradi njene okužbe v izolacijo. Izguba je povzročila nepredstavljivo bolečino in Tapas se spominja tega obdobja kot najhujšega v svojem življenju. Ker ni mogel sprejeti življenja brez svoje žene, se je odločil, da jo nadomesti s silikonsko lutko v naravni velikosti.

Pred desetletjem sta se indijska zakonca odpravila v tempelj v Madžapurju v Zahodni Bengaliji, kjer je Indrani postala navdušena nad lutkami v naravni velikosti. V šali je svojemu možu namignila, naj si omisli njeno realistično repliko, če bi svet zapustila pred njim. Tapas je to očitno vzel resno, saj se je kmalu po ženini smrti začel dogovarjati z umetnikom, da bi ovekovečil ljubo Indrani, poroča The Sun.

Po šestih mesecih tesnega sodelovanja z umetnikom je 65-letnik končno objel svojo ljubezen v obliki lutke, oblečeno v oblačila, kakršna je nosila na sinovi poroki. Lutka, težka 30 kilogramov, ima častno mesto v njihovem domu. Tapas jo je postavil na gugalnik, ki je bil vrsto let ženin najljubši prostor za počitek. Vsak dan se ji pridruži pri guganju in skrbi tudi za njeno pričesko.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija