NE ZAMUDITE EDINSTVENEGA POLETNEGA DOGODKA! Prvič v Sloveniji, na plažo Vile Tartini v Strunjanu prihaja Daniele Vitale Sax (VIDEO)

Piran

Šum morja, sončni zahod, opojni okusi in čudovit ambient z glasbo. To je dogodek Dolce Vita by Vinakoper & La Popsi, ki bo potekal v četrtek, 18. avgusta, ob 20.00 v Vili Tartini Lounge na strunjanski plaži.

Po uspešni predstavitvi dveh novih okusov La Popsi prihaja še dogodek letošnjega poletja! Sadje in vino sta vedno odlična kombinacija – ampak v takšni obliki ju doslej skupaj še nismo srečali. Ekipi Vinakoper in La Popsi sta na trg poslali inovativen ledeni desert, ki na embalaži nosi tudi oznako 2 odstotka alkohola.

Sladoledni La Popsi Bovla in La Popsi Mimoza sta nastali v začetku letošnjega poletja. Gre za zamrznjen desert na palčki, iz refoška v kombinaciji z jagodo in iz muškata v kombinaciji s pomarančo.

Ste že poskusili sadno eksplozijo, ki vam prinaša popolnoma novo izkušnjo?

Poleg sadne osvežitve boste ta večer brbončice razvajali tudi s svežimi okusi penin Capris. Definitivno gre za penine, ki vas bodo spremljale celo letošnje poletje. Dogodek bodo zaznamovali zvoki saksofona, saj vas bo s prijetno glasbo razvajal gost večera – Daniele Vitale Sax, ki velja za enega najbolj vročih saksofonistov današnjega časa.

Rojen je v Neaplju. Svojo kariero je začel kot ulični glasbenik 'street sax' v svojem rodnem kraju in kmalu osvojil ves svet. Najbolj znan je po virtuoznem igranju saksofona, njegovi nastopi v živo so potekali na najlepših svetovnih lokacijah, kot so Santorini, Ibiza, Capri, Dublin, Kalifornija, New York in številnih drugih. S kar štirimi miljoni sledilcev na YouTube kanalu velja za najbolj spremljanega saksofonista na svetu vseh časov. Daniele Vitale Sax vas bo prevzel in navdušil!

Poletni dogodek leta: Dolce Vita by Vinakoper & La Popsi, v četrtek, 18. avgusta, ob 20.00, Vila Tartini Lounge na plaži Strunjan.

Vstopnice so na voljo po nižji predprodajni ceni 15 evrov le do 7. avgusta, v Vinskem butiku Vinakoper in na www.Lapopsi.com.

Dress code: White

Vabljeni na party ob plaži!