NE SPREGLEJTE: Veliko spomladansko znižanje rabljenih vozil pri vodilnem trgovcu na Primorskem! (FOTO, VIDEO)

Koper

Za vas so tokrat ponovno izbrali najboljši izbor rabljenih vozil po znižani ceni – vas zanima, kje na Primorskem najdete odlična rabljena vozila po ugodnejši ceni? V kolikor v teh spomladanskih dneh iščete rabljeno vozilo na portalu Avtonet in se ob tem sprašujete, kako kupiti varno in preverjeno vozilo, da boste z njim še dolgo uživali v vožnji, imajo za vas zares odlično novico!

Odlična priložnost za nakup rabljenega avtomobila na Primorskem

Pri vodilnem trgovcu rabljenih vozil na Primorskem, Porsche Koper, so se pred dnevi odločili, da izbranim vozilom znižajo prodajno ceno. Tako je že možno na njihovi spletni strani www.porscheinterauto.net najti res privlačne priložnosti za tiste, ki želijo imeti rabljeno vozilo takoj in po vrhunski ceni.

Prilagoditev cen je močno oživilo povpraševanje pri Porsche Koper

Dušan Jugovac, vodja prodaje rabljenih vozil pri podjetju Porsche Inter Auto, je navedel, da so z aktualno prilagoditvijo njihovih cen rabljenih vozil močno oživili povpraševanje. Jugovac je pogovor nadaljeval takole: "Trenutno lahko potrdimo, da smo na podlagi zadnje spomladanske korekcije cen na trgu še posebej konkurenčni, saj smo opazili občutno povečanje povpraševanj pri vseh modelih vozil. V naši ponudbi gre za količinsko omejeno zalogo. Vozila so že na zalogi pri Porsche Koper in čakajo na kupce. Zato velja staro pravilo, kdor prvi pride, prvi pelje! Čisto preprosto.

TOP PONUDBA V SLOVENIJI - RABLJENA VOZILA

Preverite zalogo vseh vozil, z dodatnimi ugodnostmi:

- Volkswagen zaloga  
- Audi zaloga
- Škoda zaloga
- SEAT zaloga 
- CUPRA zaloga
- Električna vozila

TOP 10 IZBRANIH RABLJENIH VOZIL IZ AKCIJE

Audi A3 1.6 TDI Sport

Audi A3 je vedno odličen nakup. Spoznajte napredni design in inovativne tehnologije. Letnik 2017, prevoženih 112.482 kilometrov, strokovno pregledan in vrhunsko ohranjen z varčnim 1.6 TDI dizelskim motorjem in bogatim paketom opreme Sport.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen T-Roc 2.0 TDI 4MOTION avt. SCR Style

VW T-Roc - vrhunski model s paketom opreme Style in štirikolesnim pogonom 4MOTION. Letnik 2019, Prevoženih ima 109.623 km. Redno servisiran, pregledan in vzdrževan.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen Tiguan 2.0 TDI SCR 4MOTION BMT DSG Highline

VW Tiguan tokrat letnik 2018, več kot le odlično ohranjen, eden izmed najbolj priljubljenih športnih terencev. 2.0 TDI motor, varčen in izredno zmogljiv, avtomatski DSG menjalnik in izjemen 4MOTION štirikolesni pogon, prevoženih samo 125.385 kilometrov predstavlja enkraten nakup.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Audi Q2 30 TFSI Advanced

Audi Q2 je urbani športni terenec, ki vam zagotavlja udobno vožnjo v vseh razmerah! Predstavljamo vam odlično ohranjen primerek, ki ima vgrajen zmogljiv in predvsem izredno varčen 30 TFSI motor s 110 konjskimi močmi.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen T-Roc 1.0 TSI Style

Predstavljajo vam odličen VW T-Roc - vozilo je bilo redno servisirano in je seveda pred prodajo tudi izjemno natančno pregledano. Letnik 2022, prevoženih ima le 9.948 kilometrov kar pomeni, da gre za naravnost vrhunski nakup!

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Business

VW Passat Variant je eden izmed najbolj priljubljenih družinskih in poslovnih avtomobilov – tokrat z bogato Business opremo, varčnim in hkrati zmogljivim 2.0 TDI dizelskim motorjem z 150 konjskimi močmi. Letnik 2020, prevoženih 149.348 kilometrov.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI BMT Comfortline avt.

VW Passat Variant je odličen avto, ki nudi obliko prostora s 603 litri velikim prtljažnikom in udobja, a predvsem pri njem lahko računate na odlično razmerje med uporabnostjo in stroški. Gre za letnik 2019, z vsega 128.010 km prevoženimi kilometri je naravnost idealen družinski ali službeni avtomobil.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Audi Q5 2.0 TDI quattro S tronic Sport

Audi Q5  je izjemen športni terenec s številnimi odlikami. Z le 91.469 prevoženimi kilometri je odlično servisiran, pregledan in predstavlja zares enkraten nakup, letnik je 2018.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Škoda Karoq Style 2.0 TDI 4X4 DSG

Škoda Karoq je priljubljen in uspešen ter praktičen športni terenec z inovativnim videzom in tehnologijo – tukaj vam je na voljo odličen model z zmogljivim motorjem. Strokovno pregledan in z malo prevoženimi kilometri, letnik 2018.

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*

Škoda Kamiq Ambition 1.0 TSI

Škoda Kamiq je eden izmed najbolj priljubljenih. Preverite vrhunsko ohranjeno službeno vozilo, letnik 2023, skorajda novo vozilo!

- 1000 € popust ob fin. in zav. (RV BON)*

- 500 € popust ob menjavi vozila*


 
VIDEOPREGLED – popolna novost v Sloveniji

Strokovnjaki pri podjetju Porsche Inter Auto opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže resnično stanje vozila: snemanje vseh tehničnih elementov avtomobila z videokamero. S tem si lahko kupec interaktivno ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup. "S toliko dodatnimi kontrolami nam res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo. Mislim, da v Sloveniji ponujamo res ekskluzivno noviteto, ki je ne boste našli pri nobenem drugem trgovcu rabljenih vozil. A če stranka kljub vsemu po nakupu še ni povsem zadovoljna, skupaj najdemo ustrezno rešitev in po potrebi zamenjamo tudi del, o katerem kupec dvomi. Zato lahko trdim, da pri nas ne kupujejo mačka v žaklju," dodaja Jugovac.

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot štiri tisoč videoposnetkov.

Natančnih 250 kontrolnih točk – brez izjem!

Tako gre vsako vozilo skozi 250 vnaprej določenih kontrolnih točk, te pa strokovnjaki, ki poznajo delovanje vozila in njegovo uporabo, skrbno izberejo. Vsak avtomobil, tudi če še ni kupljen, pregledajo. In še več, strokovnjaki podjetja Porsche Inter Auto opravijo še popolno novost, ki kupcem še bolj nazorno pokaže dejansko stanje vozila: snemanje vseh elementov avtomobila z videokamero. S tem si kupec interaktivno lahko ogleda želeno vozilo in se še lažje odloči za nakup.

Ta del pregleda vozila je pri potencialnih kupcih naletel na največji odziv, in kot kaže, si kupci to želijo. Ne samo fotografij, videoposnetek in strokovni komentar ob njem povesta o stanju vozila veliko, zato je določitev pri številnih kupcih bila še lažja. O tem namreč govorijo tudi prodajne številke in komentarji uporabnikov ter kupcev, ki so z videoposnetki izredno zadovoljni. "Tako sem o vozilu, še preden sem ga prvič videl v živo, izvedel ogromno. Najbolj mi je všeč, ker pokažejo tiste sklope rabljenega avtomobila, ki so po navadi najbolj skriti očem. Odločitev o nakupu je bila potem veliko lažja. Prepričan sem, da so mi pokazali pravo stanje vozila in da sem kupil vrhunsko pripravljen avtomobil," je povedal eden od zadovoljnih kupcev.

Ekskluzivne prednosti pri Porscheju

Pri podjetju Porsche Inter Auto vam omogočajo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu svojega novega rabljenega vozila.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

- Natančna videopredstavitev tehničnega stanja,

- osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo,

- preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,

- vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus do 24 mesecev,

- do 1.000 evrov popusta ob financiranju,

- servisni bon do 100 evrov.

KOPER RABLJENA VOZILA

Poslovalnica Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

- Roberto Eler, tel.: 05 61 16 550

- Dušan Jugovac, tel.: 05 61 16 503

- Tim Rihter, tel.: 05 611 65 43

Deli novico: