NE NASEDAJTE: Neznanci pod lažnimi profili Borisa Popoviča ponujajo finančno pomoč

Koper

Na Mestni občini Koper ponovno opozarjajo na krajo identitete župana Borisa Popoviča na Facebooku. V zadnjem času se na tem socialnem omrežju namreč pojavljajo različni županovi profili, ki med uporabniki vzbujajo veliko pozornosti, predvsem pa zmede in tudi slabe volje. Gre za lažne Facebook profile, ki s prvim možem koprske občine nimajo nič skupnega. Na Mestni občini Koper ob tem vse uporabnike prav posebej opozarjajo na lažne posojilne pogodbe, ki jih ponujata in obljubljata lažna profila.

Lažni profil Borisa Popoviča

Da naj nekaj ni v redu, so najprej posumili nekateri uporabniki omrežja Facebook in o tem obvestili občinske službe. Kot so sporočili z Mestne občine Koper, so uporabniki po klepetu z enim od uporabnikov profila z imenom Boris Popovič namreč kmalu podvomili v njegovo resničnost, saj je bila vsebina pogovora nekoliko nenavadna, sploh za župana Mestne občine Koper. Številni so opozorili tudi na sumljive ponudbe, ki obljubljajo finančno pomoč.

Lažna Facebook profila

Ne nasedajte obljubam o finančni pomoči

Na občino se je obrnil uporabnik, ki je nasedel prevari in podpisal posojilno pogodbo. Spodaj objavljamo lažno kreditno pogodbo, ki jo je uporabnik lažnega profila župana ponudil oškodovancu.

Lažna profila sta dostopna na povezavah: lažni profil  1lažni profil 2.

Na Mestni občini Koper pozivajo vse, ki so stopili v stik z osebo, ki se predstavlja za koprskega župana, naj nikakor ne podpisujejo tovrstnih sumljivih in lažnih posojilnih pogodb ter da takšno vsebino nemudoma prijavijo policiji.

Prava Facebook stran koprskega župana

Edino pravo Facebook stran župana Borisa Popoviča najdete na tej povezavi.

Deli novico: