NE MARA NITI TUŠIRANJA NITI UMIVANJA ZOB: "Ponosna sem, da sem ogabna" (FOTO, VIDEO)

Trendi

"Ponosna sem, da sem ogabna," je rekla Annabel Fenwick-Elliott, 35-letna pisateljica, ki živi na podeželju s psom. Redko se tušira, ker ne mara občutka vlage in mraza. Poleg tega ne uporablja dezodorantov in malokdaj ščetka zobe. Postala je priljubljena na TikToku, ko je razkrila, da higiena še zdaleč ni njena prioriteta.

Medtem ko njen zaročenec dela v tujini, redko sreča druge ljudi. Meni, da redno tuširanje spodbuja nečimrnost in ne predstavlja biološke nujnosti, piše Daily Mail.

Ko je pojasnila, zakaj je čistoča na samem dnu njenega seznama prioritet, je zbrala na tisoče ogledov na TikToku.

@annabelmaud Soap is for people who go out in public #grossgirl #grossgirltok #hermit #crunchy ♬ original sound - Annabel Fenwick Elliott

"Glede na to, da nisem ljubiteljica šampona, lahko domnevate, da se redko češem, pogosto pozabim umiti zobe in se včasih kakšen teden ne stuširam. Nisem brezdomka, odvisnica od drog ali duševno motena oseba. Nisem nič od tega, se samo izogibam umivanju. To je moja odločitev," je povedala Annabel.

"Ko sem živela v Londonu in delala v pisarni, sem se večino dni v tednu tuširala, nanesla na telo vlažilno kremo in uporabila vsaj suhi šampon. Ko je moj zaročenec, ki trenutno dela v tujini, doma, si umijem zobe dvakrat na dan. A takoj, ko odide, postanem kot puščavnik," je poudarila Annabel.

@annabelmaud Just another messy day #grossgirl #grossgirltok #adhd #morningroutine #fyp ♬ Sunny Day - Ted Fresco

@annabelmaud I am truly honoured #grossgirl #grossgirltok #viral #fyp #trolls ♬ Relaxed everyday loop BGM - Milk

"Na moji krtači za lase se nabira prah, tuš je osamljen, moj pralni stroj pa se sprašuje, s čim me je užalil," je rekla Annabel. Pozornost, ki jo je požela na TikToku, si razlaga kot dokaz, da so mnogi spoznali, kako osvobajajoče je zanemariti higieno.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
vseved |  30 .05. 2022 ob  10: 17
Res je zelo prijetno stati v vrsti pred blagajno pred tabo pa stoji v najmanj 600€ oblečen stvor, ki smrdi po potu da ti gre na bruhanje.
vseved |  29 .05. 2022 ob  20: 11
-7
NABASANI, IMAŠ TUDI PSA?
kokodek |  29 .05. 2022 ob  20: 00
voda je nujna za življenje, še najmanj je nujna za umivanje po navodilih zahodne potrošniške družbe
manemebasat |  29 .05. 2022 ob  17: 23
Po eni strani je to koristno, vsi kozmeticni produkti vsebujejo za zdravje skodljive kemikalije in bolj ko s telesa odstranjujemo bakterije, bolj se niza odpornost priti njim. Jaz ne uporabljam dezodoranta. Velika vecina jih blokira znoj, kar je nevarno, ker se telo ne razstruplja. Ravno zaradi tega je veliko raka na dojkah. Raje uporabljajte sodo bikarbono. In ce jeste zdravo, veliko presne zelenjave in sadja, vas znoj ne bo smrdel.
vseved |  29 .05. 2022 ob  14: 15
Tudi onegavi se s psom.