NE KOPER IN NE PORTOROŽ: Internautico je dobila Izola!

Izola

Letošnja izvedba mednarodne razstave navtike Internautica bo med 16. in 19. majem v Izoli, so za STA pojasnili organizatorji prireditve. Razstava bo postavljena na prostih površinah bivše tovarne Argolina in se nadaljevala na morski del v Marini Izola, kjer bodo privezna mesta za razstavljena plovila.

Internautica v Portorožu

Po nekajmesečnih usklajevanjih je organizatorjem uspelo najti ustrezne sogovornike in zagotoviti primerno lokacijo za izvedbo že 24. Internautice, in sicer bo to Izola, so danes za STA pojasnili organizatorji. Pri tem so Občina Izola, Marina Izola In Internautica brez posebnih težav našli dovolj skupnih interesov za sklenitev dogovora o sodelovanju, ki naj bi bil dolgoročen.

Izola bo navtični sejem gostila tudi v prihodnje.

Organizatorji napovedujejo, da bo Internautica tudi letos poskrbela, da bodo njene razstavne površine ponudile razstavljavcem dovolj možnosti za kakovostne predstavitve razstavnih programov, vključno s številnimi novimi in že tradicionalnimi prireditvami. Partnerji bodo v sredini februarja pripravili tudi novinarsko konferenco, na kateri bodo predstavili vse podrobnosti projekta.

Argolina

Lansko jesen je marsikoga presenetil razhod Internautice in Marine Portorož, ki je dolga leta gostila to največjo navtično prireditev v regiji. V Portorožu so za isti termin napovedali svoj sejem navtike, medtem ko so organizatorji Internautice sprva napovedali, da bodo prireditev preselili v Koper. Po menjavi na čelu koprske občine je dogovor očitno splaval po vodi, zdaj pa so organizatorji našli dokončno rešitev glede lokacije te že tradicionalne prireditve.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
KOPER |  01 .02. 2019 ob  06: 08
11
Med tem ko je bilo v Kopru toliko govora o zadolženosti sedaj vidimo da ima v bistvu Izola največje finančne težave.Ima pa tudi župana ki ve kaj je za mesto dobro.Ljudje ki so ga volili so volili župana ne pa proti bivšemu županu kot je to bilo v Kopru.Delajo na temu da se razvijajo in ne kot v Kopru ki se trudijo uničiti vse kar je bilo do sedaj narejeno.
Čestitke Izoli in kar tako naprej.Očitno ste prav izbrali in ste na to lahko ponosni.
galeb |  31 .01. 2019 ob  15: 54
17
Bravo Izola! Kakšna lekcija Kopru, ki si ne upa prevzeti odgovornosti! Veliko uspeha vam želim in krepko zagrizite v to vročo žemljico, ne bo vam žal. Dolgoročno - in sploh ne tako zelo "dolgo" - pa bodo koristi mnogostranske. Čestitke za pogum.