NAZIV "NAJ SLOVENSKO PECIVO" V ROKE LIFECLASSU! Sladkajte se s tradicionalnimi okusi v novi podobi

Piran

Slaščičarska delavnica Café Centrala, ki deluje pod okriljem Hotelov LifeClass Portorož, je bogatejša za novo nagrado, laskavi naziv "Naj slovensko pecivo", plod istoimenskega Mercatorjevega natečaja.

LifeClassova slaščičarka Meta Kocjančič, ki je obenem tudi članica reprezentance kuharjev in slaščičarjev Slovenije, je žirijo in sladkosnede kupce prepričala z odlično Potično torto, v kateri se prepletajo tradicionalni okusi slovenske potice z novimi, kreativnimi prijemi priprave sladic. Praznična potica se je tako prelevila v elegantno dnevno sladico, s katero se lahko sladkamo prav vsak dan.

Meta Kocjančič, ki ljubezen do sladkega goji od otroštva, ko jo je nad sladicami navdušila babica, je ponosna, da se je dober glas o Potični torti hitro razširil. V priljubljeni kavarni Café Central Portorož so jo preoblikovali v monoporcijsko sladico Potičnico, ki je med prazniki navduševala v zaobljeni podobi novoletnega okraska. Kakšna bo njena nova preobleka v naslednjih mesecih, pa preverite sami. V kavarni Café Central so edina stalnica – novi okusi odličnih sladic.