NAZIV FEMME FATALE PODELILI PRIMORKI: Lara Komar usodno zaznamovala to leto (VIDEO)

Trst

V organizaciji medijske hiše Media24 so v petek v Festivalni dvorani razglasili žensko, ki je v očeh bralcev revije Avenija usodno zaznamovala to leto. Femme fatale leta 2018 je postala igralka Lara Komar, je danes sporočil organizator prireditve.

"Moje prve asociacije ob besedi fatalnost so žar, svoboda in magnetizem. Fatalnost je strast, s katero korak za korakom ustvarjaš življenje. In zavedanje te notranje moči spremeni odnos do vsega, kar se okoli tebe dogaja, te naredi svobodno, lepo, usodno," pravi igralka.

Izbor femme fatale poteka pod okriljem revije Avenija, mesečnika, ki vsak tretji petek v mesecu stopa po poteh slavnih, zmagovalko pa so izbrale bralke in bralci revij Zarja, Zvezde, Bodi zdrava, Vklop, Maja in Avenija, dnevnega časopisa Novice Svet24 ter obiskovalci spletnih strani www.svet24.si in www.odkrito.si.

Za naslov femme fatale 2018 se je potegovalo osem usodnih Slovenk, ki so se na odru predstavile v kreacijah priznanih slovenskih oblikovalk, in sicer Indira Ekić, Nina Kurnik, Nataša Gorenc, Lara Komar, Natalija Gros, Lea Sirk, Gorka Berden in Ajda Sitar.

Prvi naziv femme fatale je leta 2004 pripadel Tanji Ribič, v naslednjih letih pa so ga dobile Živa Vadnov, Sanja Grohar, Nina Ivanič, Bernarda Žarn, Jerneja Podbevšek Zhembrovsky, Nika Kljun, Nataša Dobelšek, Jadranka Juras, Ana Lukner, Tanja Skaza, Nuška Drašček, Alma Rekić in lani Ota Širca Roš.

Deli novico:

vse spoštovanje |  08 .10. 2018 ob  07: 05
do vseh nominirank , saj se niso same nominirale , vendar zame osebno je ta naziv femme fatale nekaj drugega kot predstavljajo te gospe , pa so vse super ženske
Pika |  07 .10. 2018 ob  09: 46
Res me zanima, kdo te ženske nominira. Lara je super igralka in mislim, da daleč najboljša izbira. Kaj vam fatalko morda predstavlja Indira.Tu me pa res zanima, kdo jo tako poriva naprej, ker ni nič posebnega, samo dobre veze ima punca. Krepaš od smeha.
lepa ja, |  06 .10. 2018 ob  19: 08
fatalna, daleč od tega
Pič komar |  06 .10. 2018 ob  18: 55
Lara je kakovostna igralka in v Reki ljubezni se je našla.
ma daj |  06 .10. 2018 ob  16: 35
čeprav je samo vloga, je vso fatalnost zgubila v tisti limonadni vlogi Reka ljubezni, ko se kar naprej cmizdi in je vsa sluzasta, vloga te zaznamuje in drugače si jo ne znam predstavljati kot tako, obup